I går ble pappan min (Martines bestefar) 48 år gammel. Ikke galt å være under 50, og en bestefar vel? Hehe. Vi bestilte inn masse pizza og koset oss med mange forskjellige varianter. Mine besteforeldre (Martines oldeforeldre) var også der. Pluss min onkel, min bror, svigersøster, mamma og Kristoffer. Og ja så må jeg ikke glemme min egen datter Martine.


Martine sammen med bursdagsbarnet


Kristoffer og Anne koser seg i bursdag også..

Etter maten var det deilig banankake som min bestemor hadde baket. Inntil spiste vi is. Ååh, som jeg elsker bestemors banankake. Vi satt lenge utover kvelden og skravlet masse. Vi satt ute i partyteltet hos mamma og pappa, og etterhvert som det ble kaldt fyrte vi inne i teltet. Deilig å kunne sitte ute, selvom det ikke er kjempe varmt!


Banankake og is

Gaven pappa fikk av oss:


Fra Martine: Kaffekopp


Fra Martine: Nøkkelring


Fra meg og Kristoffer: Digitalramme med minnekort

Senere på kvelden dro meg og Anne ut litt for å gjøre litt «personlige ærend». Hehe. Vi møtte Alex en liten tur som var på vei hjem fra en fest. Koselig, for var jo så lenge siden jeg hadde sett han nå!:) Sent, men sikkert dro vi hjem og la oss, klare for morgendagen. For i dag skal nemlig jeg og Anne ha en skikkelig Vero & Annie kveld. Hadde mange av de før jeg ble gravid, men har ikke blitt så mange i ettertid. Men i dag.. Da skal det ta av!:)) Er ikke alle som har det så morsomt når en bare er 2 stk gale kvinner..:P

Anne rocker i bilen sin! Se på siste bildet. Haha.. (ps.. Det er bare tyggisen..)


Alex, nå må du ikke glemme isteèn din før du kjører da..

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Pappan min sin bursdag

 1. ja dem får lissom litt mer glede ut av besteforeldrene sine da tror jeg :) at dem orkerå ta dem på ting osv…
  mamma er 42 og pappa 44…

  veldig glad for at kajsa har ett mega bra forhold til dem,og til farmor og farmor også… det teller mye :)

 2. mhm :) mamma å blir ung bestemor, hun er 44 :) Så det er deilig :)bestemor og bestefar blir forholdsvis unge oldeforeldre også syntes jeg 66 og 68 :)

  åja, viste ikke det jeg.. da skal jeg sjekke ut litt :) Godt å vite om :)

  Husker du forresten hvor lenge du hadde lite energi ? Godt det blir bedre i allefall :)

 3. Ja det er det positive med så unge besteforeldre :))

  Er mange steder man kan kjøpe fotogaver, men i dette tilfelle kjøpte jeg den på fotoknutsen.no. Der har de jo alt man tenke seg som du kan bestille med bilde på!:)

 4. nei det er ikke værst :) deilig med unge besteforeldre, da får martine (i dette tilfellet) oppleve så mye mere med dem, å det er jo kjempe koseli :)

  Kjempe fine gaver :) hvor får du kopp med egent bilde på forresten ?

  Ser ut som du og anne stor trives i lag :)

 5. Kjekt med unge og spreke besteforeldre :D Det har jenta mi også…

  Mmm,banankaka så yummi ut asså :D vann i munnen her *fnis*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *