For noen uker siden kikket Martine på barnetv, og der ble det vist hvordan man kunne lage egen parfyme. Jeg smilte godt da jeg så programmet, for det vekket så mange minner fra min egen barndom…

_MG_4548 _MG_4550

Oppskriften var enkel og spennende..

♡ En krukke
♡ Vann
♡ Blomster

I dag kom Martine bort til meg og spurte om hun kunne lage parfyme. Klart hun skulle få lov til det, tenkte jeg. Hun fant frem en liten krukke som vi har malt sammen, og fylte denne med vann. Deretter gikk hun ut i hagen og plukket noen blomster fra beddet vårt. Stolt kom hun inn til meg og viste den flotte blandingen. Nå skal den ligge med lokket på til dagen etterpå, SÅ blir det parfyme…

_MG_4570 _MG_4564 _MG_4565

I dag har vi nok en fantastisk sommerdag her i Porsgrunn. Martine og Matias skulle opprinnelig i barnehagen idag, men siden dem begge spurte så pent om å få lov til å være hjemme med mammaen sin idag klarte jeg ikke si nei. I dag har jeg jo fri, og jeg elsker å kunne benytte noen dager innimellom sammen med barna sånn midt i uka. Planen i dag var å lese pensum, gjøre unna litt redigeringsjobb (MUM photography) og få vasket litt klær. Men å bruke formiddagen sammen med barna var SÅ mye bedre..

_MG_4572 _MG_4593 _MG_4594 _MG_4598 bilde

Nå er ungene i god lek på utsiden, og jeg har trukket meg inn for å få unna litt jobb. Akkurat nå leker de utrolig bra sammen, og akkurat nå ser jeg hvor mye glede dem har av hverandre. De er så søte der de tusler rundt og leker «mamma og baby». Matias går rundt med sekk på ryggen, mens Martine triller rundt på en dukkevogn. De går rundt og rundt å traller en sang. Herlig syn!

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Parfymen blomst

  1. Ah. Er det ikke godt å bare si JA noen ganger… Deilig å benytte seg av litt tilfeldige hjemmedager når man har mulighet :-)
    Ps: Heldige dere var som fikk tur til Bjørneparken. Det så helt supert ut :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *