Påskeaften kl 8 kom en spent jente løpende inn på rommet vårt. DET ER PÅSKEAFTEN!! Jeg tror påskeharen har vært hos oss i natt utbryter en overivrig 5åring. 2 (snart 3) åringen ligger allerede i sengen til mor og far siden han allerede hadde vært våken en halvtimes tid. Når storesøster minner han på at påskeharen har vært hos oss går han fra å være en nokså trøtt 2åring til en overivrig 2åring… Her er det bare å få på seg klær i full fart og komme seg ut!

Når dem åpner døren ser dem påskeharebæsj. Og såklart bæsjer påskeharen godteribæsj…

_MG_2284_4927 _MG_2287_4930 _MG_2289_4932

Jepp, det var ingen tvil lengre. Påskeharen hadde vært på besøk i natt.. Og da var det bare å starte letingen. For påskeharen gjemmer jo alltid et spennede egg til hver unge i hagen stappfull av godteri..

_MG_2293_4936

5åringen hyler ut at hun glimter et påskeegg i hekken! Hun spurter bort, mens 2åringen står forskrekket å ser på storesøster som tar opp et PÅSKEEGG…

_MG_2296_4939 _MG_2297_4940

Men det må vel være et egg til? For det er jo to barn. Letingen fortsetter, og bare sekunder etterpå glimter 5åringen enda et påskeegg under dumpla i hagen. Ungene hyler av glede og løper inn for å se hva som gjemmer seg i egget..

IMG_2304_4947

Godt plantet i sofaen gir pappaen et egg til hver. For det lureste var jo at pappa bar eggene inn så de ikke datt i bakken. Da ville jo alt godteriet falle ut av egget..

_MG_2315_4956

Stemningen er til å ta på.. Før egget åpnes studerer 5åringen og 2åringen de fine tegningene på eggene sine. De hadde begge fått  tegninger som dem tolket på en utrolig fantasifull måte..

Untitled

Så var det bare å åpne egget å se hva som gjemte seg inni! Det var ikke småtteri.. Og så kom det beste av alt – smake på innmaten..

Untitljed

GOD PÅSKE :)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Påskeharen har vært her!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *