Da jeg var liten jente husker jeg godt all spenningen som var rundt påske. Masse påskepynt overalt. Masse påskeegg fylt med snop. Også var det da å finne påskeegget som var gjemt. Ja, tror vi hadde det som tradisjon.. Hadde vi ikke? Hehe.. Husker igrunn ikke. Husker bare at påskeaften = LYKKE.. Ettersom jeg og min bror ble eldre brydde vi oss ikke så mye om påsken. Da jeg flyttet ut hadde ikke påsken noe betydning for meg. Jeg gadd rett og slett ikke pynte for bare en uke! Og jobbe var bare deilig, siden jeg da fikk helligdagstillegg. Hytteturer kunne jeg da ta andre ganger.

Men i år derimot… Nå som Martine er her.. Fytti for en påskestemning jeg har fått! Har ikke fått pyntet så mye i år, men det er helt klart at påskepynt skal inn i heimen her neste år. Jeg har jobbet lørdag og søndag, men ellers hatt fri. Nydelig med masse fri sammen med familien sin. :)

I begynnelsen av påsken fikk vi nydelige påskeblomster og nydelig kjeks av mine foreldre. Fikk også ett kjempe fint påskeunderlag av mine besteforeldre. Det gir god stemning med litt slike ting..

Nydelige blomstene jeg fikk!


Påskegaver..

Deiilige sjokoladeflarn

I år følte jeg også for å spre litt glede rundt med til dem som står meg nærmest. Jeg ville vise dem hvor mye dem betyr for meg! Så jeg laget noen koselige påskeegg til mine tre nærmeste. nemlig Martine, Kristoffer og Anne Elisabeth. Martine fikk ett lite egg med litt godis oppi. Hun fikk krabbe rundt å lete etter det på påskeaften sammen med pappan sin. For pappan leita jo etter sitt egg også. Oppi pappan sitt egg lå det masse godis + noen hjemmelagede gavekort. Gavekortene er såklart noe vi kan gjøre sammen, og som han selv kan bestemme når skal brukes :) Til min kjære Annie kjøpte jeg inn godis, påskepynt og noen hjemmelagede gavekort til henne også. Før jeg dro på jobb på lørdag ettermiddag kjørte jeg nedom henne å la det på utsiden av døren. Deretter skrev jeg mld om at jeg så en påskehare sprette rundt utenfor hos henne! Og at hun burde skynde seg ned for å se..:) *Dette har du ikke lest Anne.. Påskeharen finnes alså!*

Masse godis måtte kjøpes inn

Påskeegg til Martine


Annies påskeegg

Gavekort til kristoffer


Påskeegg til Annie og kristoffer

Her leiter pappan og Martine etter egget demmes..


Og DER fant de det!

Detta er ikke hver dag nei..

Jeg har både fått og gitt masse påskelykke i år, og gleder meg til neste år. For meg er det veldig koselig å få. Men ingenting er bedre enn å gi! Er du enig?

Når jeg kom hjem fra jobb idag hadde min kjære laget deilig middag til meg. Pluss at han hadde baket muffins til dessert!

BTW.. idag når jeg har vært på jobb hadde Martine spist en halv pølsebuljons. Og kristoffer sa at hun hyylgrein når den ble tatt vekk fra henne. Haha, hu der alså! ALT går ned..

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Påskelykke

  1. Beklager for «forbudt reklame»-innlegget! Bildene er fjernet, og håper du fortsatt vil lese bloggen min til tross for en liten tabbe :)

  2. Mange fine påskeminner i påsken ja, hehe ! Og påskeegget var jo høydepunktet:D Tusen takk snuppa! Gleder meg til å bruke gavekortene!!:D:D Mohaha:p

    love on you, in you and all over! hehehehe

  3. Så SNILL du er altså!!!! :D Kjenner det at jeg mer enn gjerne vil bli ENDA bedre kjent med deg!! OG ikke minst Kristoffer når jeg ser hvor flink han er til å varte deg opp med middager og desserter og det som følger med!! Trur han må lære Magnus litt altså!! :)

    Ser ut som dere har hatt en KJEMPE koselig påske :) Mye mer koselig enn vår :P Hehe!

    Ønsker deg en fin siste påskedag!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *