Jeg skal nå jobbe lørdag og søndag, men ellers i påsken har jeg hatt fri. Deilig med litt tid med familien ja. Jeg har vært litt med Annie, og idag har det vært familiedag.


Me and my sweetheart

Annie og Veronika har vært ute å danset litt de siste dagene, kjempe morro! Vi prøver hele tiden gjøre noe «nytt» med håret,sminken og outfiten. Noenganger lykkes vi! Hehe. Hatt noen knalle dager med denne snuppa nå ja. I går gikk det i singstar hjemme hos Anne. Det gikk rått for seg, og jeg sitter i dag igjen med masse hæærlige vidoer. Men de tror jeg det er best å holde for oss selv. Huff! Jeg nyter hvert eneste minutt med denne jenta. Ingen er så like og sprelske som oss snuppa.


Gaale kvinnfolk :P

Jepp, jeg sa gaale. Her er vi på vei hjem på nattan..

Passa ikke jeg godt inn?


Her prøver vi ut mange forskjellige hårfrisyrer ja…


Men gårsdagens frisyre ble slik..

Singstar på høyt nivå

*ROMPA MII*

Ellers i påsken har vi hatt litt besøk da. Ida er hjemme for påsken (bor i Kristiansand der hun utdanner seg..) og det er koos. Så her om dagen kom Ida, Rikke, Lise og Emma på besøk til meg og Martine. Dem hadde vært i eventyrfabrikken, og med seg hadde dem en søt hello kitty bamse. Martine ble kjempe glad å kosa bamsen. Hærlig er det, når Martine ser en bamse eller en pute. For hun stopper opp å legger seg ned å koser med det. Så sier hun mmMmmmmm..

Ida, Lise og Rikke leker med Emma og Martine. Dem blir bare LITT bortskjemt av alle «tantene» sine.


Kosejentene


Martine og Emma Adelen

Ute på tur..

Torsdag formiddag fikk jeg besøk av noen av jentene fra barselgruppa. Det er jo evigheter siden vi har møttes nå, så var kjempe koselig. Alle barna er jo blitt så store. Og en av jentene som ha nr 2 i august! Kjenner jeg blir LITT verpesjuk da ja… Magen begynner å komme frem, å sparkene begynner å kjennes. Ååh.. Vi koset oss med en god lunch sammen, både barna og mammaene. Barna har masse glede av hverandre nå. Dem leker sammen, koser, nusser og krangler. Er jo ikke lenge siden dem bare lå ved siden av hverandre på gulvet å ikke engang la merke til at dem hadde en nabo ved siden av seg. Tuden flyr ja! Får håpe barselgruppa klarer holde sammen i lang tid fremover. Er jo så morro for barnas del, siden dem er like gamle :)

Martine, Sakarias og Thea


Sakarias og Thea

Nellie og Martine leker

I går hjalp jeg også Lise med litt maling. Dem har jo kjøpt seg hus som dem skal pusse opp. Men i mellomtiden skal dem bo i ett lite søtt hus på heistad. KOS å ha dem så nære ja.. MEN han som har bodd der har ikke akkuart tatt mye hensyn, så litt oppussing måtte til. Damping inne gjør ikke akkuart veggene og taket fint. For ikke å snakke om teppet på gulvet. Haha. Men nå blir det jo kjempe bra!:) Blir morsomt å se når vi er ferdig.

Lisemor i full gang!


Veggene fikk ett litt lysere preg kan man si..

Det hjalp med litt hvitmaling i taket ja..

I dag har det som sakt vært og er familiedag. Dagen startet med at pappan og Martine sto opp, og begynte på frokosten. Etter ett kvarterstid kom mamman traskende etter. Litt trøtt idag ja! Etter frokosten stelte vi oss litt, før vi dro avgårde til eventyrfabrikken. Der møtte vi Lise, Øyvind og Emma. Vi koset oss masse, og JEG ante ikke hva jeg hadde i vente. Kom igjen Veronika, nå skal vi skli sier Lise.. Så drar hu meg oppover i den store klatreverden der. DET går greit såvidt..). MEN når vi kom på toppen, noe som er veeeldig høyt oppe. Tro meg, jeg overdriver ikke. Ja, da skulle vi gå over til andre siden. I en nettingbru! Der man så rett ned. Jeg trodde seriøst at dette ikke skulle gå! Var like før snudde, men jeg gjorde det! Litt kjedelig å måtte sitte alene å ikke bli med på morroa. Men fytti hvor redd jeg var. Med min høydeskrekk er en rulletrapp en skrekk liksom. Vi hadde det kjempe morro hele dagen! Sklidde i sklier, hoppet på trampoliner og i hoppeslott. Spiste mat og is. Lekte i masse baller osv. Anbefaler virkelig alle til å ta en tur dit. Kansje ikke SÅ morro for dem under 1 år, men Martine koset seg masse! Det beste av alt er jo at ALT er sikret med netting, så det er helt umulig for barna å falle ned noen sted. Veldig kjekt. :) Resten av dagen har vi koset oss hjemme. Nå er snuppa i seng, og det er tid for kjærestekos. Den hjemmelagede pizzaen står i ovnen, og filmen er godt plasert i spilleren.


Barna er kommet i puberteten. HAHA!

Jentene koser hele tiden!

Nydelig jenta vår koser seg..

Martine og mamman sin


Barna sklir i sklia med pappane sine


Skli er morro. Både for voksne og barn

Her kommer Martine i full fart! Heelt alene. SÅ morro det var


Så var det trampoline! Morro…


Hahha, jeg ler av denne hærlige jenta!!


Høyt oppe.. grøss og gru…

Det er mye «gåøving» om dagen. Snuppa vil helst ha en hånd å holde i ja..

Så rir vi avgårde i en rosa vogn… *søtt*

Prinsessa på erten

IS er digg vettu

Litt trøtt på vei hjem ja…

Ha en kooos kveld dere der ute å!:) Og GOD PÅSKE

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Påsken sålangt

  1. hehehehe :P for noooen bilder :P driiit morro.. må prøve å ta en tur snart igjen.. må ikke bli for lenge til.. jeg måtte ha meg en halvtime på sofan jeg når jeg kom hjem.. var HELT SKUTT :P

  2. Hei og hopp!

    Ser ut som om dere har hatt det koselig :) Vi har også lurt på om vi skal ta med snuppis på lekeland, men vi har tenkt at hun er for liten. Kanskje hun er stor nok ;) *hehehe*

  3. Haha har ett par videoer jeg å ja, huff a mei! haha.. Moro..
    Vi får ta med kamera ut på stranda en dag å filme litt til video’n .. :p Å så må jeg jo bade!!:O

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *