Selve påsken begynner vel ikke før til torsdag, men for alle som går på skole begynner jo ferien i dag. Så nyt uken godt. Planene her i påsken er enda uklart. Tror ikke vi skal reise bort noe sted over lengre tid, men blir nok noen små turer hit og dit. Jeg skal iallefall kose meg masse med den hærlige lille familien min.

Min kjære far kom med nydelig påskeblomst til oss
På lørdag var jeg ute å spiste lunch på jimmys med noen av heistad jentene. Deretter dro vi på arkaden og kikket litt. Kjempe koselig å se alle sammen. Men utrolig koselig å se Ida og Karen. Siden de bor langt borte er det ikke så ofte vi ses lengre. De fikk møtt Martine for første gang å!:)

Ida og en halv sovende Martine
På kvelden dro jeg med Anne Elisabeth på torden og så på SASH som spilte. Jeg må bare si jeg digger slik musikk. Han spilte jo såklart det gode gamle, men utrolig morsomt å høre igjen. Mange gode minner. Dj`n som varmet opp var helt suveren med de utrolige bra mixene. Både meg og Anne var edru hele kvelden, men fytti å vi koset oss. Danset oss igjenom alle timene med god musikk. «Anne var den kjendisen!» hahah. Internt ;)

Annie

Liiiiv

Vejo

Jentene

Når vi kom hjem sent på natta var jeg sikker på at både mormor, bestefar og lille Martine sov. Men neida. Martine lå å snorka i 3seteren, mens bestefaren hennes lå å passa på! Han fikk bare ta 2seteren ja. Prinsessa på erten ja! Vi tok hu med ned til oss igjen, så sov hun søtt videre i sin egen seng. Er ikke vanskelig å ha med å gjøre hu nei.

Lille tærta koser seg på sofan til sin mormor og bestefar

Søndag skulle vi egentlig ha besøk av noen vi ikke har sett på leenge. Men jeg var såklart dårlig å lå rett ut med feber. Æsj. Verking i kroppen og alt. Tror kansje jeg har en begynnelse på brystbetennelse. Ringte legen i dag og fikk noe nesespray som skal forebygge. Feberen er vekk, og ting begynner å gå over merker jeg. Godt er det!:)

Idag har jeg, mamma og Martine hatt en kjempe koselig dag sammen. Vi har gått igjenom byn og kikket i det fine været. Vi spiste lunch på Jimmys. Etter noen timer i byn dro vi opp til min mormor og min bestefar. Der koset vi oss i noen timer, før vi tok turen hjem. Da jeg og Martine kom hjem var det besøk av Martines farmor og hennes 2 onkler. Så nå sitter jeg på sofan og er egentlig ganske sliten, men også veldig fornøyd over denne dagen. Elsker bare været ute om dagen. Det er bare så nydelig. Blir i så godt humør av det.

Gleder meg masse til 15 april. Da skal tulla på 6ukers kontroll. Det blir spennede. 20 april skal mor på 6ukers kontroll. Aner ikke hva det går ut på, men blir spennede å se. Håper alt er som det skal være. Både med mor og barn :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *