Aaaah, påskefri med barna! Det har aldri føltes bedre enn nå..

Jeg har tatt ungene ut av barnehagen hele påskeuken, og fra i morgen har Kristoffer fri også. Da skal vi ha noen fine dager sammen – alle fire. Ekstremt etterlengtet. Det skal bli SÅ godt..

Siden vi ikke skal på noe spesiell ferie i påsken, har vi prøvd å planlegge små hverdagsgleder. På mandag tok min mamma og jeg en tur til «utsikten» med barna + nabojenta Alida. GJETT om de koste seg. Martine hadde smurt niste som de spiste når de endelig nådde toppen. Mormor hadde tatt med kvik lunch, mens jeg hadde tatt med oreo og frukt. Ungene skravlet, spiste og tegnet. Martine hadde også tatt med førskoleleksen sin, noe hun har pleid å gjøre når vi har gått denne turen.

IMG_6493 IMG_6508 IMG_6514 IMG_6516 IMG_6504 IMG_6526 IMG_6533 IMG_6540

Jeg elsker turen opp til utsikten. Den er nokså bratt, men ungene gikk strake veien opp, uten noe klaging. Matias syntes det var ekstra moro å se hvor små lastebilene var, når han kikket ned på brua.

IMG_6544 IMG_6545

Halveis opp til toppen er det også et koselig område «dammene i Brevik». Her stoppet vi på veien ned for å plukke litt blåveis og kvister til påsken.

IMG_6556 IMG_6559 IMG_6560
– Matias satt fast foten i gjørma. «Hjeelp mamma, jeg synker..»

IMG_6572 IMG_6574 Untitled IMG_6579 IMG_6588

En herlig dag for små og store. Jeg kjente at kominasjonen av «tid med barna» og «mosjon» var helt ypperlig etter uker med sofasitting. I går formiddag var vi på vaffelbesøk hos venner med hele 6 barn (fra samme barnehage). Ettermiddagen brukte vi i eventyrfabrikken sammen med min flotte skolevennine Besa! Ungenes beste lekevenn. Noe mer sprudlende og energisk menneske skal du lete lenge etter.

I dag skal vi ha besøk av haug med venner. Vi skal innvie påsken med lammemiddag og vin. Det blir koselig!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Påsketur

  1. Så deilig det ser ut. God med tur i sola, viktig å ta vare på det gode været når det først er her..

  2. Så koselige bilder! Jeg har faktisk aldri gått denne turen, men ser jo kjempefint ut :)
    Kos dere med middag og venner..

    Gla påsk!
    Klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *