Overskiften høres vel bare helt fjern ut….?

MEN jeg fikk en ide.. Hehe.. Nok av dem om dagen må jeg si.. En ide etter en annen plopper inn mens jeg holder på med mitt store oppussingsprosjekt oppe i 2 etg her :) For en tid tilbake var jeg på supertilbudsdager på jernia. Jeg hamstret med meg masse rart da det var 70% på hele butikken.. Og en av tingene jeg kjøpte med var disse:

2 store og herlige pepperkakeformer i hjerte.. Jeg så fort mulighetene i disse.. Jeg tok dem med hjem og inn på rommet til Martine. Og mens jeg malet kontrastveggen fikk også disse formene noen strøk maling. Jeg brukte en liten rulle, så resultatet ble veldig bra! Man kan nå faktisk ikke se at det er pepperkakeformer…

Disse skal etterhvert henges opp på den lyse veggen, slik at rosafargen går igjen i kontrastveggen.. Foreløbig har jeg ikke hengt dem opp da jeg vil avvente til jeg får inn alt som skal på plass. DA kan jeg finne den rette plassen for dem. Enkle små detaljer som gir en stor prikk over i`en syntes nå jeg..

Hvilken planer jeg har videre for dem får vi se på. Enten om dem skal henge enslige, om dem skal brukes som rammer til bilder.. Eller om det skal henge noe annet inni dem. Tiden får vise.. Følg med..

PS: For å lese litt statuser, få en sneek peek på blogginnlegger og en oppdatering hver gang det kommer et nytt innlegg her på bloggen så følg meg gjerne på facebook!:) TRYKK HER :)

Del innlegget mitt

13 thoughts on “Pepperkakeform på et jenterom?

  1.  Jaa syntes det ble flott gitt :)

    Hmm, det er mye mulig det skulle finnes der ute? Om ikke jernia eller andre butikker har det burde vel en eller annen nettbutikk ha det? Ebay kanskje?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *