Trenden med å sy og designe barneklær blir større og større der ute i bloggland! Og ingenting er mer koselig og personlig enn hjemmelagde klær. Og når man først har laget noe eget og personlig er det ekstra moro å gi plagget en eget navnbånd med hvem plagget er laget av. Noen skriver «made by …», mens andre skriver «Laget av…». Noen velge en vri som «laget med kjærlighet».

navnebaand-dk-3-01

Med et slikt bånd får plagget den siste finishen og prikken over i`en. Og ingen glemmer hvem som har laget det unike plagget. Jeg har flere ganger fått spørsmålet om hvor man får kjøpt disse navnbåndene. Nettop derfor var det utrolig spennede å få samarbeide med ikastetikett som designer ditt unike navnbånd akkurat slik du vil ha den.. Man kan også se en filmsnutt inne blandt bildene HER for å høre mer om navnbåndene, bruksomårder og hvordan dem lages.

Untitled

Men disse navnbåndene kan også brukes dersom man ønsker å merke klærne på en liten mer «unik» og «pen» måte. Det krever jo litt mer jobb da dem må sys eller om du ønsker strykes. Men man kan eks gjøre dette på plagg som er litt eksta pene eller der det er vanskelig å stryke på en lapp. Navnbåndene ser utrolig bra ut og de er laget av polyesterbånd som ikke klør eller gir ubehag!

Kjøpes HER. Bestiller du NÅ får du rabatt på 20% ved bruk av kodeord: veronikad

Ikastetikett selger utrolig mye forskjellig som du kan sette ditt personlig preg på. Jeg bruker blandt annet klistremerkene og er utrolig fornøyd! Noe jeg ble veldig positivt overasket over var utformingen på klistremerkene. De ligger sammen som en rull slik at de ikke krølles og skades dersom de ikke ligger flatt på et ark. Perfekt for oss småbarnsforeldre som ofte slenger dem med i lomma på vei til barnehagen, hiver dem i en skuff osv :) Vi har prøvd ut disse en god stund nå og alle har sittet utrolig godt på! Foreløbig har ingen falt av i vask eller ved mye bruk!

vs _MG_6648_7896

Ikastetikett selger blandt annet klistremerker med navn, merkepenn (skriv rett på klærne), tøymerker med navn, tøystempel, Størrelsesmerker (også veldig kjekt ved egenlagde klær), personlig dekorbånd, babyteppe med navn (sjekk prisen!!) og nøkkelsnor med navn.

Dette var bare noe! Anbefaler alle å ta en titt for å se på utvalget og ikke minst prisen!

Ikastetikett.no

// I samarbeid med ikastetikett

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Personlig preg på tøyet + rabattkode!

  • Du legger inn koden på «har du gavekort» når du nærmer deg slutten :) Helt nederst på «betaling» :)

   Bare si ifra om du ikke skulle finne det =)

 1. Hei Veronica :-) I dag så jeg ungene dine sammen med pappaen deres på herkules i Skien. Har alltid syntes at ungene dine har vært snåle på bloggen, men de var minst like så i virkeligheten. Klarte ikke å slutte å smile når jeg så de jeg, hadde til og med lyst til å hilse på dem, men det ville kanskje vært litt skummelt at en vilt fremmed kommer å sier hei. Jeg så ikke deg da, men det var likevel stas å se de. Skjønner at du er stolt, for noen skjønne barn! Har aldri lagt igjen kommentar på bloggen din, men følgt med ganske lenge, veldig fin blogg. Følte bare jeg måtte skrive en kommentar til deg, sikkert positivt for deg å høre også. Stå på videre med alt sammen, og ha en fortsatt fin helg!

  • Heisann du :)

   Så koselig at du la igjen en kommentar og fortalte om dette. Ja, slikt syntes jeg er veldig koselig!:)
   Kristoffer tok med ungene ut i går ja, mens jeg forberedet babyshower her hjemme for ei god venninde =)

   Takk for herlig tilbakemld!:)) Ha en flott søndag =)

 2. Hmm… kanskje jeg skal fylle opp med litt navnelapper derfra… Begynner å minske i skuffen her etter all merking av vintertøyet:)

  • Fyll opp :) Greit å få med seg en rabatt på slikt =)

   Syntes det er så genialt at man kan bruke klistremerker på klærne! Så slipper man stryking ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *