Rommet til Martine begynner å ta form. Nå mangler kun 1 strøk på listene. Pluss at døren og vinduskarmen skal males. Så kan jeg endelig si meg ferdig med alt av maling på hennes rom. Her har det blitt brukt vanvittig mange forskjellige typer maling. Men fargekoder, glans, type maling osv kommer i innlegg da rommet er ferdig malt..:)

Sneek a peek.. Rosa kontrastvegg. Lyse vegger. Hvit tak og hvite lister med glans. Her holder jeg på med første strøk på listene, derfor dem er maskert og ikke helt ferdige..

Sakte men sikkert kan jeg begynne å tenke på interiøret på hennes rom. Det morsomte delen! Nå har hun jo veldig mye fra før som skal inn her etterhvert. Tema på rommet hennes er «krone» som hun har mye av fra før.. Men noe nytt skal inn her.. Utenfor rommene til barna har vi en veldig stor loftstue som skal brukes til barna. Vi er veldig i tankeboksen på om vi skal ha kommodene demmes og et stort  skyvedørsskap her slik at rommene deres slipper være fylt opp med skaper og kommoder. OG min kjære kom med et veldig kjekt argument.. Jeg rydder og bretter klær som regel etter deres sengetid. Og hva er vel ikke mer deilig enn å kunne legge det rett på plass, istedet for å vente til dagen etter fordi barna sover..

Uansett. Over til dagens innlegg.. Lyskrone!.. Jeg har lenge ønsket en lyskrone på Martines rom. Nå som hun har et veldig lyst rom ville det passet perfekt med en rosa lyskrone. Jeg har surfet litt rundt og funnet noen som selges på nett. Men ingen av dem koster under 1000lappen. Og igrunn er det andre ting som står før en lyskrone på langt over 1000lappen.. Så dro jeg på skeidar…

Sofia lyskrone

Tok med meg denne lyskrona som var nedsatt fra 850,- til 399,-.. Deretter dro jeg innom mekk og kjøpte med meg et par spraybokser med lyserosa maling..

Deretter pellet vi av alle prismene, maskerte ledningen, og tok av alle småviter som skulle sprayes for seg selv..

Uteplassen ble fylt med søpleposer og jeg var klar!.. Jeg sprayet hver minste krik og krok. Og det tok sin tid.. Men resultatet ble slående bra..

Jeg er foreløbig litt usikker på hva jeg skal gjøre med ledningen.. Hadde jeg sprayet den hadde det bare sprukket av når jeg bøyde på den.. Nå er noe hvit og noe sort.. Men noe smart skal jeg nok finne på..

Jeg er storfornøyd. Og prinsesserom har plutselig fått en helt annen form. Jeg gleder meg til å innrede prinsesserommet ferdig =) Og det er jo veldig koselig å se mitt barndomsrom bli et skikkelig prinsesserom igjen :)

PS: Jeg har flere små «maling/spray prosjekter..» Følg med…

Del innlegget mitt

49 thoughts on “«Pimp my» lyskrone

 1. Hei :) Hvilken type spraymaling har du brukt på lampa, og hvilken farve er det? Syns den er veldig fin :)

  • Heisan =)

   Jeg har brukt spraymalingen fra MEKK. Husker ikke helt navnet nå men kan fikse bilde om du ønsker. Send meg en mail veronikadoli@gmail.com.

   Men iallefall så selger mekk kun en type spraymaling i mange forskjellige farger. Og dette er den rosa :) Sånn babyrosa og ikke mørkrosa (tror de hadde mørkrosa også)

 2.  Fungerer kjempe bra, og i tillegg blir det en litt tykkere «vegg» med tanke på klærne inne i skapet så ungene får det ikke så lytt. Jeg elsker det :)

 3. Utrolig bra resultat! du er flink:) Er veldig lett å bytte ut den ledningen med en hvit en man kjøper på butikken:)
  klem

 4.  Jepp, men det var vist veldig stor jobb å bytte den ut mente mannen her.. MEN det gikk.. Så spørs nok ikke om jeg er såpass kravstor at jeg krever en hvit etterhvert. Hehe!

 5.  Den er veldig fin i andre farger å den lampen ja :)

  Aah det har jeg ikke tenkt på! Det skal jeg jaggu se på neste gang jeg er i byn. Har endel lamper jeg vil kjøpe inn til det nye huset vårt :D

 6. Syntes ikke det hørtes det minste femi ut! Vi har gjort noe av det samme til prinsen vår, og det samme skal vi gjøre til nestemann som kommer i mai! Fått mange flotte kommentarer på det gitt! ;) 

  Finn en flott blåfarge, så går det strålende! 

  – Malin – lykkeligforelder.blogg.no

 7. Så herlig den ble da! Det var ikke dumt tenk nei! fargene på rommet hennes så kjempe fine ut.. Der blir det noen mye morro for barna! :)

 8. Den lampen ble super lekker ;)

  Et tips til butikk med super billig lamper, lysekroner etc er lampemagasinet. Der har jeg kjøpt mine til 70% fordi de selger unna mye b varer, kun pga små pirkete feil. ;)

 9. WOW!!! Den ble flott, tror jaggu jeg stjeler den ideen i sommer når vi skal pusse opp rommene til ungene. Vi har satt garderobeskapene og kommodene i rommet utenfor dems rom(liten stue), sånn at klær og alt kan brettes og legges på plass med en gang :) Veldig lurt for vår del :) 

 10. Knall fint rom og stilig lampe.

  Jeg ville prøvd å få tak i en hvit eller rosa plasttape, typ elektriker. Da kan du tape inn ledningen.

 11. Så stilig den ble! smart å gjøre det slik. Tenker de tar sitt for en rosa lysekrone :) Jeg har den samme i hvit. Liker’n :) Enkel og fin :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *