Ja for snart 2 år siden kjøpte vi oss fugl. En nymfeparakitt. Har hatt dette før (fra jeg var 1 år til jeg var 13 år) og ble så glad i den fuglen. Kjempe nydelig å ha en nymfeparakitt. Pippen som det vår nye fugl heter er sånn passe tam. Han kan sitte på handa/hodet/skuldra, men kun hvis HAN selv vil. Hehe, litt av en stabeist! Han sier navnet sitt, hermer etter lyder på mobilen og plystrer på damene.


Lille søtingen vår

Det siste året har han begynt å hyle noe intenst! Og hylingen ble ikke noe bedre når Martine kom. Har lest litt, og der står det at de hyler for å «samle flokken». Og siden han bodde alene ser han på oss som flokken. Men han kan jo ikke få oppmerksomhet hele tiden. Han roer seg og lager koselyder når vi tar teppe på han, men han kan da ikke leve under teppe hele tiden?


Pippen har bada

Så har vi en venn som også har en nymfeparakitt. Han ville gi den bort, så vi tenkte at vi kansje skulle prøve å sette den sammen med Pippen. Vi har ikke sakt at vi skal ha den, men at vi vil låne den og se hvordan det går. Går det bra, så beholder vi han :) Nå står de i hvert sitt bur for å bli kjent. Dette skal de gjøre i ca 2 uker. Pippen var null interessert, mens han nye var veldig interessert. Men nå etter noen dager begynner Pippen og bli mer nyskjerrig. Etter ca 2 uker åpner vi dørene demmes og setter bura mot hverandre for å se om de går inn til hverandre.

Han nye til venstre og Pippen til høyre

Vi krysser fingrene og håper de kommer godt overens, og at Pippen nå roer seg litt ned. :) Noen andre som har fugl/fugler?

Del innlegget mitt

One thought on “Pippen har fått en ny venn

  1. endelig fikk pippen en venn.. :D «mamma det er jo bare det jeg trenger :P» hihi.. stian å ina var her nå, med en bitte bitte liten mopps, for en hææærlig bikkje sånn vil jeg åsså HAA!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *