Overskriften hørtes kanskje litt rar ut..? Anyway. Dette dreier seg jo såklart om mitt mål om å gå ned noen kilo/cm.. Jeg er godt i gang.. Jeg er forsiktig med hva jeg spiser på begge måter. Jeg er ikke for hard med meg selv, da jeg er veldig forsiktig pga ammingen. Men samtidig unngår jeg fristelser all the time..

Søtsuget er der, men jeg merker det går lettere og lettere.. Og til nå har jeg gått ned nesten 5 kg! 4-5 cm rundt magen, 2 cm rundt hoftene og et par cm her og der.. Det er jo ikke veldig synlig eller merkbart enda, men det er kiloene og cm som kommer etter dette som kommer til å syntes. Jeg gleder meg!!

Nå skal jeg jo til Spania i 1 uke, så da blir nok det å spise grovt en liten utfordring. MEN bare det å kutte ut mye søtt hjelper jo mye..:)

Jeg prøver å variere mye i matveien. Det går mye i grønnsaker og wok, men jeg ELSKER det. Og hvis en varierer grønnsakene og krydderblandinger så smaker det jo ikke det samme..:) Det er ikke så vanskelig å spise sunt..:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Positiv nedgang..

  1. Ja, nå må du passe godt på! Man skal aldri slanke seg aktivt når man ammer, men det vet du jo. Fortsett som du gjør med å spise sunt og variert og droppe søtsakene, så er mye gjort. Og amminga i seg selv hjelper jo også godt på kiloene!

  2. JOOO Veronika, det ER synlig :)

    Jeg syns du har vært kjempe flink :)

    Stå på videre, jeg burde virkelig tatt meg i det jeg også merker jeg, men er så lett å si «neste uke sååå».

    Klem Sara

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *