//Samarbeid

Her om dagen var jeg å fylte på mine vipper hos Eternity-klinikken. Jeg har jo hatt på vippeextensions siden tidlig i sommer, og mine naturlige vipper holder seg enda friske og fine. Under hvert påfyll får jeg alltid god informasjon om hvordan mine egne vipper ser ut og om jeg anbefales å fortsette å fylle opp. Under hvert påfyll har jeg hatt mange nye og friske vipper som har vokst ut slik at det er mye nytt å sette vipper på. Og så lenge mine egne vipper holder seg såpass friske og fine kan jeg fint fortsette med vippeextensions en stund til. Og det jubler jo jeg for! For det er virkelig SÅ deilig. Det aller beste med vippene er jo at man slipper å tenke på mascara! Man våkner ferdig sminket og man legger seg ferdig sminket. Jeg slipper bruke masse tid på sminke på morgen før jeg skal på jobb eller levere barn.

bilde

Men nå i disse tider er det jo også veldig mye julebord, juleselskaper osv. Og da er det jo ekstra fint med vippeextensions.  For ikke bare er det lettvint – men det er også veldig fint! Det åpner øynene og ser rett og slett vakkert ut. Og det passer jo fint i den tiden vi går inn i nå? :)

img_9782 img_9796-kopi

Jeg er veldig fornøyd med mine vipper fra Eternity-klinikken. De er jevne, ikke for tykke og faller jevnt og fint av. Jeg har hatt vippeextensions flere ganger tidligere, men jeg har aldri fått så mye tilbakemeldinger på vippene som denne gangen. Jeg har fått mange spørsmål på om vippene er ubehagelig å sette på eller å ha på i ettertid. Det å sette på vippeextensions innebærer ingen ubehag eller smerte. Du kjenner ikke at vippene blir limt på, og man kan rett og slett bare ligge å slappe av. Ja – jeg har sovnet under behandlingen opp til flere ganger. Det å ha på vippene merker man heller ingenting til. I begynnelsen kan det jo kanskje være noe uvant å ikke klø i øyene, men man finner egne teknikker ganske raskt.

img_9808

Mangler du årets julegave til en god venn, kjæreste eller en du vil sette litt ekstra pris på. Kjøp gavekort på spa! Det slår alltid ann, og man kan selv bestemme sum man vil gi. Slår man seg sammen med 1 venn eller 2 får man raskt et større gavekort :) Jeg vet av erfaring at det er en gave som blir satt veldig stor pris på!

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *