For en stund tilbake fant jeg (etter tips fra Lady E) mange fine «veggord» på panduro.. Jeg kjøpte inn både store og små.. Dem ble lagt vekk, og heelt glemt.

Her har jeg festet et fint mønster på hver av krukkene med gryn..

Helt til jeg fant dem frem igjen da jeg ryddet og vasket ned kjøkkenet her om dagen.. Nå var det vel på tide å få på noen «veggord»…

Kan vel ikke akkurat kalle disse veggord da dem er mer «krukkeord». Haha. Har MANGE ord jeg skal få festet litt her og der etterhvert..

Har i tillegg kjøpt inn noen litt større veggord som skal stå på dørene rundt i huset. Noen er kommet på plass, og mer om dette skal dere få se i senere innlegg..

Hva er din mening om veggord?..
Disse er superenkle å få av dersom man ikke vil ha dem der lengre..:)

Del innlegget mitt

13 thoughts on “Prikken over i`en…

 1. Jeg elsker veggord. men samboer er ikke like entusiastisk, så jeg må nok begrense meg bittelitt. Men noen skal jeg ha. Kanskje jeg også skal gå for krukkord (fancy navn btw)

 2. Koselig blogg! Synes det kan være søtt med små merkeord, men masse veggord overalt synes jeg ikke er fint – less is more… Ser at noen tar litt av med disse veggordene, og DA er det ikke fint lenger; når det står noe overalt på alle vegger alle rom i hele huset omtrent… Men ett eller to kan være veldig veldig fint!

 3. Se der ja… Tusen takk for hjelpen! Jeg brukte selvfølgelig det gamle(vimsa hadde ikke fått med seg at det var noe nytt;-))!

  Sommerklem

 4. Hei igjen!
  Jeg må igjen spørre om litt hjelp angående å få store bilder på bloggen… Hvor er knappen «ekstra stor»? Jeg finner den ikke:-)

 5. Så fiiint det ble! De er jo så søte, og gjør så mye. Ha en strålende dag, vi skal straks ned på stranda. Og jeg skal prøve og få litt farge på denne bleike kroppen.. Klem

 6. Hei
  Takk for tilbakemelding på bildene… Skal prøve meg på det du beskriver neste innlegg!

  Gleder meg til å følge bloggen din..
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *