Her om dagen kom min herlige svigermor med enda flere tovede hansker til begge barna. Den dama der er helt unik.. Foreløbig ser det ut som vottene holder godt på varmen.. Og det er jo VELDIG bra..
Samtidig som hun kom innom hadde hun med noe koselig til barnerommene.. Nemlig «prins» og «prinsesse» bokstaver. Vi fikk også mange små hjerter i blå og rosa, og jeg sitter nå da å funderer på hvor jeg skal henge dem.. De finner nok den perfekte plass etterhvert..

Men bokstavene kom på plass i går.. Over senga til Matrtine har jeg lenge tenkt på å ha bokstaver. Enten slike bokstaver som dette eller veggord.. Og når hun da fikk «prinsesse» bokstavene tenkte jeg at disse ville jo passe perfekt!

Og perfekt var riktig ord.. Nydelig ble det.. Matias har to små kott inne på rommet sitt og over den ene døren fikk han plassert ordet «prins». Jeg syntes det passer så perfekt med slike små bokstaver på slike steder der man ellers ikke får pyntet så mye. 
Prins ble derfor plasser i nærheten av sengen og trommesettet! En skikkelig kul prins er han..:)

Interiørhuet mitt fant fort plass til bokstavene og fortalte Kristoffer at her ville jeg at dem skulle stå.. Men interiørhuet mitt tenker ikke alltid på hvordan man skal få det opp på veggen.. Interiørhuet mitt tenker hun på hvordan jeg vil ha det.. Kristoffer rister like mye på hodet hver gang.. Men etter litt grubling fant vi frem «dotter» som er dobbelsidige (fra panduro) og dette passet jo helt perfekt..

Nok en brikke på plass på barnerommene..:) Martine fikk også på plass postkassen sin igår. Og det var STAS..:)
Del innlegget mitt

14 thoughts on “Prins og Prinsesse ❤

 1. På vimpelen.Er det sydd med en eller to sømmer oppe på den lange snoren? Det ser ut som at det bare er en og det er isåfall utrolig irriterende,for det er jeg nemlig sluttet med.Nå syr jeg med to,og det blir mye finere!Hehe.

  Ellers har barna dine knallfine(!!) rom!! Utrolig fint med bokstavene :)

  Vi bruker også masse strikkevotter,utrolig godt å ha :)Snille svigermoren din :)

  • Kjære søte deg! Vimpelen er helt perfekt og jeg har fått såå mye skryt for den.. Er nok bare du som ser denne lille detaljen ;) Jammen ikke sikker selv på om det er en eller to sømmer. Aldri lagt merke til ;)

   Tusen takk =) Ja hjemmestrikket er helt unikt =)

 2. Sååå lekkert. Ingrid har navnet sitt på rommet hun da. Cornelis skal også få sitt navn etterhvert. Men må få opp veggplater inne hos han først. Gleder meg veldig til rommet hans blir ferdig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *