Jeg kjenner jeg syntes det er vanskelig å vende meg til at jeg har en gutt i magen. Jeg elsker det, ikke misforstå. Jeg er bare så redd for at jeg prater om denne gutten, kjøper inn blått osv, også ut kommer en jente. Hehe. Jeg går jo med en guttefølelse, og magen bærer tydelig preg av at dette er en gutt. På UL sa hun jo også at hun var helt sikker, og ikke var i noe tvil…

Så skal jeg bare senke skuldrene og nyte gutteshoppingen? Med Martine ble det hamstret rosa.. Og hennes navn ble brukt av både oss, familie og venner allerede fra uke 25..

Vi kommer nok til å spandere på oss 3D ultralyd denne gangen også. For det første er det nydelig å se babyen sin! For det andre får vi da enda en grundig undersøkelse, der vi sjekker at alt stemmer.. Og at alt er som det skal være. Vi får også nok en gang bekreftelse på kjønnet i magen :)

Her om dagen var jeg og Rebekka på brotorvet. Vi fant noen herlige babyklær, og jeg ble helt forelsket! Rebekka shoppet noen klær til Magnus og Thea, og før jeg viste ordet av det dro hun frem noe smått og blått fra posen sin! Hun hadde kjøpt den herlige bodyen jeg siklet på, og jeg la ikke merke til det engang.. Hehe!

Så her er gutten vår sin første body :):)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Prinsens første body

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *