Da begynner jenterommet å bli så og si ferdig! Jippi!! Ingenting føles bedre enn å skrive ordet «ferdig».. Et steg nærmere «ferdig» med oppussingen. Jeg viste jo bilder fra oppussingen av Martines rom, og dem kan du se HER. Rommet ble knallbra syntes nå jeg, og det samme mente lille snuppa selv. Og sålenge hun er fornøyd, så er jeg fornøyd.
Når rommet ble ferdig ble det også veldig tomt.. Barna har (som jeg har skrevet tidligere) loftstue der de fleste av lekene deres står. Der er det også et stort utvalg av farger så dem får stimulert sansene. Hadde dem ikke hatt dette ville jeg nok vurdert å hatt litt mer farge inn på rommene deres..
 Dukkesengen er fra jeg var liten. Farmor pusset den opp!
Gulvteppe fra kidsparadise (utgått)
Men siden Martine har denne loftstuen har vi lagt vekt på at dette skal være hennes rom. Det skal være et skikkelig jenterom der hun kan kose seg med alenetid og holde på med «jenteting». Martine har tittet på nettet sammen med meg og selv vært med på å plukke ut møbler hun likte.
 Sminkebord med krakk «kidskraft» fra kidsa
 Minimøbler «hoppekids» fra kidspradise
En benk, stoler og bord slo virkelig ann! Det er oppbevaring under benken, og dette syntes Martine var morsomt! Hun leker og putter ting oppi der hele tiden. Lampen (som jeg i utgangspunktet satt i vindu) har hun flyttet ned på bordet og slik skal det stå. Veldig gøy å se at martine pynter og fikser selv. Hvor har hun det fra tro?….
 Martines første sko!
 Skilt fra princess.
Sminkebordet fikk hun her om dagen og det var også såklart veldig moro! Martine har blitt veldig opptatt av å pynte seg om dagen. Hun har fått noe «barnesminke» fra lekebutikken som hun elsker! Hun har også et ganske så stort utvalg av kjeder, armbånd og annet pynt. Og ikke minst masse dilldall til håret! Så her sitter hun da å pynter seg og steller seg..
 Herlig lerret til alle spenner og hårbånd fra «lilleemmeline«.  Lampe fra ikea. Speil, knagger og klesstativ fra kidsparadise.no (utgått!)
Tavle fra sia kids..
Her har Martine selv plukket ut hva vi skal pynte med..
Vi merker at hun har blitt veldig glad i rommet sitt, og hun bruker det slik vi ønsker. For når hun har fått nok av lillebroren går hun på rommet, lukker døren og blir der en god stund. Vi hører hun synger, hyler og leker inne på rommet sitt. Herlig!
 Skap er pusset opp og malet selv. Inni der står sølvtøyet til Martine. Bilde har farmor laget (ramme fra ikea), lyskronen er «sofia» fra bohus og er sprayet med rosa spraylakk. Vimpel har alruto sydd! 
 Kunstig blomst fra nille, lampe fra kidsparadise.no (utgått!)
«Martinepute» fra pledd.net. Princesspute og sengeteppe (vanlig teppe) er gaver..
Veel, da er Martines rom vist frem.. Matias sitt rom er straks visningsklart. GLEDER meg!
Del innlegget mitt

23 thoughts on “Prinsesserommet ♥

 1. Ufattelig flink er du!! Og så koselig å se at du involverer Martine så mye i å skape et rom hun vil trives i :-) Det er noe man kanskje lett kan glemme at barna kan ha godt av å være del av! :-)

  • Tusen takk fiona <3

   Ja, syntes det er moro å involvere henne når det er hennes rom. Hun som skal leke der og kose seg der. Da må det være noe hun selv ønsker å ha der. Ikke alltid hun og mammaen har samme meninger vettø. Hehe. MEN skal si vi har hatt noe «uenigheter» når hun har kommet med en knall rød lampe og skal ha den midt i rommet.. Haha.. Men vi møttes på halveien, og har bestemt noe hver =)

 2. Så fint jenterom :) Vi ommøbelerte på rommet til lillemor her om dagen og nå fikk vi plass til prinsesse teltet. Gjett om det var stas å få det inn der a hehehe :) er også veldig godt for de å kunne ha et rom de kan være på i fred for småsøsken, de trenger det av og til ;)

  • Jaaa det kan jeg tenkte meg! Har hatt prinsessetelt her også leenge! Men nå var det så godt brukt at det rett og slett spjela!! :P

   Ja de har godt av et rom der de kan få litt fred og «alenetid» :):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *