Okey.. Endelig.. Vi er treige! Men til vårt forsvar så har vi hatt mange baller i lufta når det kommer til hjemmet vårt den siste tiden.. 
I høst kjøpte vi inn stoff til spisestuen, og planen var å trekke stolene om. Jeg skrev et innlegg tidligere der jeg var veldig i tvil om spisestuen skulle males eller beises. Men vi avventet det litt og pusset opp stuen først. 
Kjøpt på stoff og stil
Når stuen var ferdig pusset opp og en stol var ferdig trekt om så vi faktisk at den ikke ble så alt for gal! Ja vi likte faktisk dette resultatet. Rart hvordan en spisestue kan forandre seg så mye bare ved å sette den sammen med hvit istedet for furu! 
 FØR
ETTER
Det å trekke om stolene gjør jo vanvittig mye også! Det som er litt kult er at stoffet på stolene er omtrendt samme mønster som gardinene vi har valgt til stua. Så da ble det plutselig en slik rød tråd..
Men det å trekke om stolene tok sin tid.. FYTTI så mange stifter som var brukt på hver enste stol! Vi brukte helt sikkert 1/2 – 1 time per stol KUN for å få av stiftene. Deretter måtte vi sy til putetrekket da puten ligger på «oppsiden» av stolen.

Spisestuen har jo egentlig to stoler til, men disse har vi valgt å sette i en bod slik at vi kun har fire stoler fremme. De to siste skulle jo egentlig ha stått på kortsidene, men siden vi ville ha bordet inntill veggen gjorde vi det slik. Hvem vet. Kanskje vi forandrer på det etterhvert ;)

//Innlegget er skrevet på forhånd og har planlagt publisering siden vi er på ferie
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Prosjekt «ny» spisestue

  1. Så fint det ble!!
    Men har du en fremgangsmåte på hvordan du løsnet puta i ryggen, og hvordan du festet stoffet der?
    Har lyst å trekke om mine stoler, men skjønner ikke helt hvordan jeg skal gjøre det:)

  2. Wow, du er superflink! Syns det der høres så vanskelig ut jeg, men ser jo ut som om du har fått det kjempebra til og jevnt også uten bulker liksom. Nydelig ble det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *