I vår begynte vi på «prosjekt uterom». Vi har en veranda ved inngangen til huset vårt. Den var helt ok, men vi ville såklart gjøre den enda finere… Mer vår stil… Så da satte jeg igang å male… Sikkert noen som husker dette prosjektet som jeg holdt på med…?

Gjerdet og leveggen ble malt hvit, og gulvet beiset

Det gikk litt tid, og vi utsatte resten av planene til etter bryllupet. Nå er vi igang igjen, og denna gangen har gutta fortsatt. For dem har nemlig montert spotter i taket (9 stk). Det ble veldig koselig!! Dem har også instalert høytalere ute slik at vi kan styre musikken innenfra som skal bli spilt ute.

Slik så taket ut.

Slik ser det ut etter dem har laget tak og felt inn spottene..


Taket skal såklart gjøre noe med.. Men jeg er usikker på om jeg skal male det hvit.. Samme farge som rekkverket og stolpene. Eller om det skal lutes lyst? Hva mener dere blir best? Jeg vil iallefall få det lysere. Mer hvitfarge..

Jeg og Kristoffer har hele tiden vært enige om hva vi skal gjøre på verandan… Men en ting har vi IKKE vært enige om.. Kristoffer ville nemlig legge panel på leveggen for å lukke den igjen.. Jeg derimot gav streng beskjed om at den skulle være slik den var, siden jeg syntes den var så søt med hyllen og det som går innover… Men når jeg kom hjem her om dagen hadde Kristoffer begynt på sitt eget prosjekt.. Han hadde begynt å tette igjen leveggen.. Men han hadde tatt hensyn å laget en hylle til meg.. Jeg ble veldig sinna og oppgitt over at han hadde gjort dette, når jeg ba han la være… Stakars gutt, mente jo bare godt da… Han sa han kunne rive dette, hvis jeg gjerne ville ha den slik den var.. Men etter å ha tatt en ekstra titt kan det kansje bli fint? Hva mener dere?

Slik var leveggen. Før jeg malte den da såklart.. Mange muligheter inni der..

Her ser dere prosjketet Kristoffer har begynt på.. Blir kansje koselig slik også..?

All skryt til Kristoffer og Petter som har holdt på de siste dagene med disse prosjketene. Det blir knallbra!! Nå er vi bare på leit etter noen koselig hagemøbler til å ha på verandan, og litt småpynt så blir det kjempe koselig..:) Vi har fler planer for uteplassen her.. Men det blir nok ikke gjort noe med før litt senere.. Så hva planene er får dere se senere..:)

Her jobber gutta for fult…


Del innlegget mitt

9 thoughts on “Prosjekt uterom fortsetter…

  1. Wow!! Blir sinnsykt fint! Jeg syns det Kristoffer har begynt på ser virkelig ut som kan bli kjempe søtt!! Jeg ville hatt det slik ;) Litt «out of the ordinary» istedet for sånn som det var :) Go for it!! Kjempe flott veranda!! *Misunne*

  2. Enig med de over, det ble veldig fint sånn Kristoffer hadde ordnet :) Veldig koselig vri :) Jeg tror jeg hadde valgt å lysne taket, men tror ikke jeg ville malt det hvitt. Lykke til i allefall! Det blir knall fint!

  3. Ble kjempe bra (vil du komme å male ferdig mitt rekkverk? hehe) Ville nok ha lysna taket ja, men vet ikke hvordan..
    Synes og K har laget det kjempe fint i kroken, med hylle og alt. Go mann du har ;)

    Klem

  4. Syntes det ble fint sånn som Kristoffer hadde gjort det :) Tenker meg det blir kjempe koselig når dere er helt ferdige! Gleder meg til å ta en tur til deg en dag snuppa :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *