Da var helgen over.. En ny uke er begynt, og jeg har som vanlig mange planer fremover..:) Er mye om dagen med bryllupsplanlegging, jobbing, trening, treff her og der, Martinemor, venner osv.. En skal jo ha tid til alt.. Og ikke minst holder jeg litt på med uteområde her. Vi skal kjøpe oss utemøbler ettr bryllupet, så da blir det koselig her. Nå har vi bare 2 (!!) stoler her ute, men 2 bord. Ett lite kafebord som stolene hører til, og ett stort glassbord. Er litt usikker på hvilke utemøbler vi skal kjøpe igrunn. Har jo lenge hatt lyst på rottinggruppe. Sofa og stoler. Men ulempen er jo at det ikke er noe sted å sitte å spise på. Pluss at det er ikke plass til så mange..


Så vi har igrunn tenkt endel på denne utegruppen:


Er den ikke nydelig? Her kan man jo pynte litt med puter og tepper osv.. Men frem til vi får kjøpt dette holder jeg på å male. Leveggen her var hvit, men veldig slitt. Så den får noen nye strøk med maling. Rekkverket var trefarget, hvitt og grønt! USJ… Grønnfargen er jo samme farge som på huset. Men om litt tid kommer til å male huset i en annen farge (gleder seg!). Etter denne jobben er ferdig (må ha 3 strøk) skal hele gulvet på terrassen beiset. Beis og kost er kjøpt inn. Problemet er vel bare at terrassen er utenfor utgangsdøren. Så jeg får kansje male meg innover, og ikke gå ut på en stund. Hehe, kansje ta det en kveld? Dere skal få en smakebit, men bildet av hele verandan får dere ikke se før det er ferdig :)

Leveggen..

Rekkverket. Blir litt bedre nå ja..:)

Når uteplassen utenfor her er ferdig må jeg få fikset opp i hagen og beddene. Har så mange bedd, og så mange blomster og busker.. Er litt usikker på noen bukser her, om dem skal klippes eller ikke. Det er mye ugrass i noen av beddene, å derfor endel å gjøre. Den store gressplenen må klippes og rakes. Også må vi kansje få hivd på litt gjøssel her og der.. Jeg har IKKE grønne fingre, men ønsker meg det.. Noen som har tips til noen gode nettsider med slik info?

Hagen vår er FULL av masse nydelig tullipaner. I alle bedd!

Så alt dette håper jeg å få gjort innen 17 mai..:) Jaja, setter oss store mål her..

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *