I dag har vært en STOR dag for både store og små.. Martine skulle få tildelt lærer og «gruppe» (siden de ikke bruker klasse lengre). Hun skulle få klasserom, pult og ikke minst den berømte skolesekken!

…..Snufs……

Det er stort! «Lille» jenta vår har blitt stor. Hun er straks skolebarn. I dag åpnet jeg øynene enda mer på hvor stor, smart og selvstendig Martine har blitt.

IMG_2954 IMG_2955

Jeg skulle legge frem bachloroppgaven i dag, og var livredd for å gå glipp av Martines prøveskole. Heldigvis rakk jeg det AKKURAT! Jeg fremførte, løpte til bilen og rakk å møte Kristoffer og Martine rett ved skolen. Dagen startet med at barna ble ropt opp en etter en. Det var stor spenning over hvem som skulle gå i klasse sammen og hvor dem skulle være. Etter at vi foreldre hadde fulgt barna inn i klasserommet gikk vi ut. Da hadde barna «prøveskole» i et par timer mens vi foreldrene var på foreldremøte der vi ble enda mer kjent med skolen og rutiner. Nå starter virkelig en helt ny hverdag!

IMG_2938 IMG_2945 IMG_2958

Stolt som en hane kom 6åringen ut – med den blå sekken. Hun kunne gjennfortelle masse av det læreren hadde fortalt i timen, og jeg ble helt overasket over hvor konsentrert hun må ha vært under timene.

Da gikk det opp for meg – nå er hun klar for skolen…

Untitled IMG_2969

– 2 bestevenner som ble veldig glad for å komme i samme klasse!

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Prøveskole

 1. Så moro ♡♡♡ Martine får noen flotte lærere! Det er de 3 Kajsa og dem har hatt fra 1-3 klasse :) Utrolig hyggelige og dyktige alle 3.
  Kajsa er i Steinars gruppe.

 2. Oij, så spennende =)
  Ser dere har litt annet opplegg enn det skolen vår hadde. Her har de vært sammen med sine faddere og i de nye klassene med lærer 4 dager fordelt på to uker =) Vi fikk litt informasjon den dagen vi var på innskriving, og nå henger sekken i gangen, klar til 17.august.

  Enn at de har blitt skolejenter! Det har gått så fort og det er skremmende å se hvor klare de er for nye utfordringer. Synes ikke det er lenge siden JEG startet på skolen :p

  • Ja, det går så fort! Syntes ikke det er lenge siden vi hadde to små jentebabyer jeg Stine?

 3. Å så herlig! Det må være stort, å plutselig se «lille» prinsessa begynne på skolen! =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *