Endelig begynner kjøkkenet å ta form! Mannen har vært utrolig flink og gjort skikkelig grundig og stort arbeid på dette kjøkkenet. Han har en tendens til å være litt «perfeksjonist» så  der skal være minste krok på veggen pusses ferdig før det males osv. Hehe! Men det blir jo så utrolig flott!

bilde1

Nå i slutten av julen/begynnelsen av året har vi fått på plass benkplate, flere skapdører, malt vinduer og vegger osv. Vi har fått på plass nye gardiner (kjøpt på KID) og hyllen vi fikk til vårt bryllup (fra kremmerhuset). På hyllen har jeg selv satt på en «stang» under slik at jeg kan henge ting på hyllen. Hadde denne i spisestuen i det forige huset og hang da pynt der.

_MG_3187_4992 _MG_3200_5005 Bilde2
Vinduet er nettop ferdig malt, men har ikke fått skrapet vekk malingen enda. Må kjøpe inn sliper :)

Flisene har kommet på plass, og vi har kun fuging igjen. Det blir bare bedre og bedre! Jeg smiler bare av å titte bort på det herlige kjøkkenet.

Selve kjøkkenet er fra IKEA, men vi har laget mange tvister med egen fantasi. Nå mangler vi takvifte, siste rest av hvitevarer, liste over skapene (slik at det blir tett opp til taket). Litt småplukk igjen, og jeg gleder meg utrolig mye til å vise det endelige resultatet! Når alt er ferdig legger jeg ut en full oversikt over fargekoder, navn på fliser osv. Da ser man mer helheten :) Jeg skal også vise frem mange av de geniale løsningene vi har i skuffer.. Gleder meg!

_MG_3193_4998

Ekstra stor vask :D

_MG_3195_5000

Såpedispenser ved siden av vasken. Vi fylte denne opp med zalo – enn så lenge.. Men fant fort ut at det var vanvittig kjekt! Nå tar jeg bare kjelen under, et pump og skrubber den ren. SÅ lettvint!

_MG_3197_5002

Vasken kan «dras ut» så man får spylt både vask og oppvask enklere.

For enda mer «helhetsbilder» kan du følge meg på instagram, der har jeg lagt ut litt flere bilder. Der heter jeg veronikadoli

_MG_3202_5007

Stoor «øy» med både stekeplater og gassbrennere :)

Del innlegget mitt

27 thoughts on “Psst! Bli med på en sneek peek :)

 1. Nyyydelig kjøkken! :-D Holder selv på å tegne kjøkken på Ikea, skal bestille om en måned. Har desverre ikke så stor og fin kjøkken som dere ;-) Er håndtakene og knottene fra Ikea? Hva heter de?

 2. Hei! For et lekkert kjøkken dere får!!! Veldig gøy å se, vi tegner også kjøkken nå, skal ha bodbyn offhwhite vi også, godt å høre at det funker med andre hvite nyanser til =) Syns den benkeplata var kjempestilig, vet du prisen pr meter? Og evt lang leveringstid? Håper mannen også faller for denne ;) Gleder meg til å lage mat på nytt kjøkken iløpet av sommeren jeg også, kos deg på det flotte kjøkkenet ditt! =)

  • Ja, jeg var VELDIG nervøs for akkurat det der med de hvitnyansene! Heldigvis gikk det greit =)

   Har desverre ikke ordinærprisen, han har ordnet det med en venn som er møbelsnekker :) men om du ser etter lokale forhandler på fibertresto sine nettsider kan du høre etter pris der :) Vi fikk benkplaten på under 1 uke :)

   ja, det er jo SÅ mye mer koselig å lage mat når kjøkkenet er så nytt, fint og praktisk :D

   Lykke til med kjøkkenbygging. Det er jo så moro!:)

  • Jepp det stemmer :) Vurderte litt frem og tilbake her vi å.. Jeg har malt tak, lister, vinduer osv helt hvit, og dette var jo eggehvit. Men det gikk heldigvis :D

 3. Det har blitt såååå fint :) Unner dere det virkelig! Nydelig!! Og ikke minst inspirerende :)

 4. Ååh så fint det blir. Jeg ser du har salt og pepperbørse i Rosendahl. Er du fornøyd med de? Vi fikk det til jul, men svigerinnen min sier de ikke er så bra. Har ikke fått prøvd de enda se ;)

  • Takk for det :)

   Ja, hatt dem i 3 1/2 år nå og ELSKER dem!! :) Finner ingenting å pirke på. Fikk et annet merke i år i julegave så vi valgte å beholde begge, slik at vi bytter litt på :)

   Jeg ville beholdt dem!:)

   • Jeg beholdte de. De var kjempe fine, og passet godt inn på kjøkkenet vårt. :) De passet veldig godt inn på kjøkkenet ditt også :) Klem

 5. Åh, akkurat samme kjøkken som jeg ønsker meg!
  Håper vi også får råd til å pusse opp kjøkkenet snart! :) Gleder meg til å se flere bilder! :)

 6. Så fint det blir veronika, du er utrolig flink med interiør :D

  Eneste jeg har planlagt til mitt kjøkken er at jeg ska ha sånn «sinnasnekkern hjørneskuff» hehe.. utrolig smart :D men det er noen år fram i tid da :)

  Gleder meg til å se alt ferdig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *