Her om dagen disket mannen min opp med en helt NYDELIG kveldsmiddag. Vi hadde blitt enige om å ta en matbit samme etter at ungene var i seng, men ikke ante jeg at han skulle diske opp med noe SÅ nydelig! Han er jaggu flink til å lage ny og spennede mat han mannen min. Det er jeg veldig taknemlig for!

_MG_7079

Denne gangen laget han pizzabunn og grillet disse på gillen. Han grillet også «pulled pork» som han hadde på pizzaen. Det smakte HIMMELSK, den beste pizzaen jeg har smakt tror jeg. Jeg spiste meg overmett og mer enn det. Vanskelig å la være med så fantastisk mat..

_MG_7070 _MG_7071 _MG_7075

Oppskriften fant Kristoffer HER. Vi bruker matprat masse – den er genial!

Del innlegget mitt

One thought on “Pulled pork bbq-pizza

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *