//Samarbeid

I dag gleder jeg meg stort til å vise dere måndens innlegg fra Knerten og Karoline! Det nærmer seg 17mai, konfirmasjon og bryllupstid, og det er på tide å kjøpe inn årets bunad til barna. Martine er ekstremt opptatt av bunad, og at dette er kjolen hun bruker på 17mai. Her om dagen sa hun at hun gledet seg til 17 mai, for da skulle hun bruke en ekstra fin kjole som hun aldri bruker ellers. Jeg ble faktisk ganske overasket over at hun husket bunaden som man bruker 17mai.

_MG_1633_4139 Untitled Untitled1 Untitled2 Untitled3 Untitled5

I helgen tok vi turen til Larvik, for å besøke butikken til Knerten og Karoline. Bunadene var minst like fine i virkeligheten, som på nett! Størrelsene dem ellers bruker passet perfekt i bunaden, så ingen avvik fra «normalen». De satt godt på, hadde stretch og nydelige detaljer! Jeg ble virkelig betatt av årets bunader, som er i merket «name it».

Untitled7

Det var ingen tvil om at barna følte seg utrolig fine i antrekket deres, og det var dem jo å! Jeg tok med barna i studioet (som jeg driver sammen med Linn), for å knipse noen bilder av dem sammen. Syntes det er så herlig når dem har like bunader!

_MG_1625_4131 _MG_1628_4134 Untitled6

Som sakt er det jo tiden nå for å handle inn bunader, strømebukser, skjorter, luer, jakker osv. Derfor tenkte vi å kjøre i gang et supert tilbud på bunad + alt av tilbehør til bunad fra Knerten og Karoline. Det jeg elsker med denne kolleksjonen er at det finnes så utrolig mye tilbehør i samme serie. PS: Husk at det er fast fraktpris på 59 kr uansett hvor mye du kjøper. Del gjerne innlegget videre om du vet om noen som kunne hatt glede av dette tilbudet.

Tilbud

TRYKK HER for å komme til tilbudskurven!

PS: Minner om gravidtilbudet som gir alle gravide 35% på hele den minste kolleksjonen frem til barnet er 6 mnd. Send meg en mail for mer info: veronikadoli@gmail.com

Del innlegget mitt

13 thoughts on “Rabatt på bunad + tilbehør

 1. Skriver man inn rabattkoden i boksen «Melding til Knerten & Karoline Barneklær » ?
  på alle bunadsplaggene?

  • Man fyller inn informasjon om seg selv og trykker videre. På step 2 da får man mulighet til å skrive inn rabattkode :)

 2. Hei:-) Kjempefine både barn og bunader! Men vet du hvorfor de ikke har den grønne utgaven av bunaden i webshoppen sin? Vil de evt få det? :-)

  • Dem tar kun inn et utvalg av name it produktene, og det ser ut til at de grønne bunadene ikke er tatt inn i år. Jeg har sendt dem mail for å høre om de vil komme inn :) Gir deg beskjed så raskt jeg får en tilbakemld :)

    • Da har jeg snakket med dem. De skulle prøve å få den inn, men desverre rekker dem ikke å få de inn før tilbudet er over. Så tilbudet blir denne gang kun på de rød desverre

 3. Sjekk å stolte de er a! Nydelighetene ♡♡♡
  Så fin årets modell er :)
  Kajsa har hatt flere av bunadene fra Name It, kjempe fornøyd med dem. Majken hadde i fjor og i år.

  • Ja likte virkelig årets modell <3

   Hatt name it i flere år her å! Men første året Matias har bunad. Han har hatt dress tidligere. Men bunad er jo virkelig fantastisk på gutter å!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *