Alle dere som har fulgt bloggen min en stund, vet hvor «nøye» jeg har vært med å hele tiden stelle og passe på håret mitt.. Jeg prater ikke om å sette det opp, stelle det osv.. For der slår jeg vel rekorder innimellom med mine «bad hairday..» Men når det kommer til å klippe og farge har jeg alltid vært nøye.. Ingenting er verre enn å se sin ettervekst blir større og større, og ikke gjøre noe med det..

På tide med litt refreshing?

Siden Annie og jeg alltid har gjort dette selv, er det også lettere å få gjort det oftere.. Men jeg må ærlig innrømme at etter jeg begynte på skole har jeg vel ikke tatt etterveksten en eneste gang? PUH! Skole er heavy..:P Så her om dagen innså jeg vel at jeg måtte ta meg selv i nakken å gjøre noe med dette. Annie var snill som alltid og hjalp meg..:)

Her var det ikke mange stripene igjen gitt..

Det ble som det alltid pleier.. Noen striper :) Bare denne gangen tilførte jeg litt fler lyse striper for å få litt frem det lyse igjen :) Og når vi først farger håret utnytter vi sjansen til å ha en skikkelig kosekveld :) Er ikke alltid det blir så mage av dem, nå som jeg har så mange «baller i lufta»..

Dette ble noe annet ja..:)

Men en ting er sikkert.. Selvom det ikke er store forandringene, er det utrolig hvor mye det gjør med hvordan en føler seg :)

Lyse striper med noen mørke innimellom :)

Med mye faring/retting/krølling osv blir jo håret slitt og tørt.. Noen som kan anbefale noen gode hårkurer?

Er du flink til å ta «etterveksten» før den er ved øra?:)

Del innlegget mitt

11 thoughts on “Refreshing av håret..

 1.  Hmm det varierer litt. Alt fra 4-6 ganger i løpet av året tenker jeg :)

  Hmm er ikke helt sikker. Men hver 6.uke som det anbefales å refreshe året er nok skadelig (om man farger hver gang..). Mitt hår har en tendens til å bli tørt og slitt. Og etter nye striper blir det glatt og glansfult igjen. Så på meg får jeg positiv effekt iallefall utsenemessig ;) Men hvor bra det er helsemessig er jeg jaggu ikke helt sikker på ;)

 2. Hei! Jeg vet dette er et gammelt innlegg.Men jeg lurer på; hvor ofte striper du håret? Vet du noe om hvor ofte som blir skadelig for helse og hår? :)

 3. Kjempe fint ble det! Kerastase sin grønne tube bruker jeg også og er veldig fornøyd med den! Tar den i i håndkletørt hår og føner etterpå eller lar håret lufttørke, men da er det uansett «klart» til styling! (som om det blir så mye av det om dagen med en jente som er opp og ned og overalt). Men er du flink til å sette opp hår også eller? :D

 4. Takk :D:D Ser at kerestase går mye igjen =) Det skal jeg få sett etter =)

  Therese: Annie sitter på nettet for det meste via mobilen, og syntes derfor det er litt vanskelig å få til bloggingen.. Så fort hun får fikset pcen kommer nok bloggingen tilbake =)

 5. Jeg bruker en kur fra Lòreal «absolut repair», som koster ca. 250 kroner. Den er utrolig god, så jeg trenger bare bruke den ca. hver 5-6 gang jeg vasker håret. Da føles håret «friskt» igjen, akkurat som når man har vært hos frisøren! ;)

  I tillegg bruker jeg Kerastase Resistance (en grønn tube) som varmebeskyttende før jeg evt. føner/sletter/krøller!

 6. Utrolig bra det ble :) Flotte striper!
  Jeg har også den fra Kerastase :)
  Ypperlig!
  Må få farget og klipt meg selv nå vet jeg.

 7. Jeg kjøpte en kur fra Keratase (orange sak) den funker kjempebra, men er ganske så dyr :(

  Ang ettervekst er jeg ikke så flink gitt. Prøver å gro ut min egen farge, men det tar jo så lang tid…

 8. Kjempe fint V =)

  Ta litt balsam og klem inn i tupper før du går og legger deg og så vasker du det ut om morran. Enklt og billig tips som ble gitt til meg av en frisør på Adam og Eva =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *