Da jeg fikk Matias i armene for første gang tok jeg et blikk ned på han å tenkte: «Dette har jeg jo opplevd en gang før..» Jeg følte jeg hadde fått en ren kopi av storesøster..

Helt fersk..

Etter 1 døgn var gått hadde jeg fått studert han masse, og blitt kjent med han. Hans oppførsel, væremåte, grimaser og måten han strakk og jespet på var helt likt slik det var med Martine. Mye av dette hadde jeg helt glemt, men ble plutselig påmint igjen! Jeg følte jeg gikk igjennom alt med Martine på nytt!

Eneste forskjellen var at denne gutten var noe større og hadde ikke gulsot.. For hver dag som gikk ble han bare likere og likere.. Når jeg kom hjem tittet jeg tilbake på bilder for å dobbeltsjekke at ikke ammetåka tullet med meg. Men neida! Dem er prikk like..

Onkel sondre..

Litt vanskelig å få vist det på bilder. Men dem var veldig like. Litt rundt bolleansikt når dem sov, og et smalt ansikt med smale mørke øyne når dem var våkne..

Oldemor..

Nå er Matias 3 uker gammel, og sakte men sikkert begynner han å få litt mer sitt eget preg. Jeg syntes han har forandret seg masse på disse ukene, og på en måte syntes jeg han ligner mer og mer på en gutt. Det er faktisk fler som har kommentert dette.

Mormor

Når vi har hatt besøk har jeg vist dem bilder av Martine. Og før jeg sier det er Martine har dem vært helt sikre på at det er bilder av Matias jeg viser! Så det er IKKE bare meg som ser dette..

Det blir SÅ spennende å se fremover.. Om dem forsetter å være like, eller om denne gutten blir litt anderledes.. Det er iallefall herlig å bli påminnet mange av minnene og opplevelsene jeg hadde med Martine igjennom Matias..:)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Ren kopi..?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *