Mandag, 2 dager etter den volsomme utdrekkinga trengtes det litt reprasjon.. Søndag gikk bra, og jeg koset meg hjemme på sofan, og tok ett lite besøk innom Lise. Måtte jo skravle om dagen som hadde vært. Mandagen derimot måtte vi ut å få fiksa litt på formen. Det var jo helligdag, noe som vil si at vi hadde fri begge to.

Vårtegn…. Marihøne..

Så da tok vi med snuppene våres ut til Langesund, gikk en god tur fra sentrum og ut på fortet. Der koset vi oss å tok litt bilder. Jentene våre var såå opptatt av alle båtene som kjørte frem og tilbake ute på vannet. Søte Emma skulle si båt, men sa istedet: «Bæææjs». Innimellom ble det «Båth». Mange folk der, som lo godt! Haha..

Her sitter tullene å ser på utsikten. Martine er litt nyskjerrig på hva som skjer bak henne…

Dette er morsomt..

Nydelig var det iallefall å få brent lit calorier, i tillegg til å få seg litt luft. Og for jentene våre var det nok veldig stas at dem fikk være litt sammen. Dem trives jo veldig godt i hverandres selskap..:)

Her gir dem stein til hverandre..

Etter turen ble det is i Langesund (opps, det var de forbrente caloriene..) Meen det hører sommeren med..


Lise og Emma. Meg og Martine. En ting er sikkert gullungene våre… Mammane deres elsker dere!

Ikveld blir det bloggtreff her hjemme igjen. Blir kjempe koselig, og nå har jeg endel jeg må fikse ja.. Så bare krysser vi fingrene på at været blir bra nok til at vi kan sitte ute!


Martine elsker å ta på seg mine solbriller..

Har du hatt en fin pinse?

Del innlegget mitt

6 thoughts on “*Reprasjon*

  1. herlig! :)
    Jeg vil ååå være med å spise iiis!:D
    Pinsa var braa! Lørdagen vet du jo:p pluss jobbfest på søndag..jada!! Kan du tru jeg holdt ut:p haha..te halv fire til og med:p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *