Da var endelig min kjære spisestue ferdig! For de som ikke har fått det med seg, så arvet jeg og Kristoffer en spisestue for endel år siden. Den er nokså fin, men ett problem. Den er nokså tykk i treverket, og den er i trefarge. Noe Veronika og Kristoffer ikke liker… Før brydde vi oss ikke så mye, men nå som vi har fått oss nytt hus å alt skal jo alt være perfekt! Eller hva? Og siden vi begge elsker hvit stil bestemte vi (jeg) oss for å gjøre noe med denne spisestuen. Kristoffer sitt forslag var at vi skulle kjøpe ny siden det var alt for mye arbeid! Mens jeg som elsker å male og pusse opp mente vi skulle pusse den opp.

Slik så spisestuen ut.. Litt vell mye av det gode?

Så var det stolene.. De var kansje litt av mote?

Så siden jeg var så fast bestemt på at dette skulle jeg gjøre, så fikk jeg jammen male den selv å. For male er noe Kristoffer ikke liker. Jeg elsker det, men dette var litt av en jobb. Og denne gangen måtte vi bruke hele tre strøk for å få det perfekte resultatet.. Kristoffer byttet stoff på putene, siden de gamle var litt ute av mote.. Etter mye pes, kos, klaging og smiling var spisestuen ferdig. Gud, for en lykke man får da… Deilig å være ferdig. For å male 4 stoler hele 3 ganger er ikke bare altså.. Alle de krikene og krokene. Så dersom du skal male en haug med stoler har jeg ett tips: Vær tålmodig! Her er iallefall resultatet:

Her er hele spisestuen ferdig, og har fått på seg duk. Vi har også hamret inn slike dotter man skal ha under stolene for å ikke ripe opp gulvet. Disse finnes da med spiker slik at de blir hamret inn i stolen. Kjekt at de ikke detter av!

Her får dere også ett lite innblikk av hvordan bordplaten ble..

Og slik ble stolene, med ett nytt stoff som dere lesere hjalp meg å plukke ut! Så har vi litt stoff igjen vi evt kan bruke andre steder på kjøkkenet.

Nå, hva syntes du?
Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *