De siste ukene har vært rolig på bloggfronten. Jeg elsker jo å blogge og føler at det gir meg så mye.. Men jeg blogger fordi jeg vil.. Ikke fordi jeg må.. Og derfor har bloggen blitt litt nedprioritert de siste ukene. Nettop fordi vi har gått igjennom mange prosesser her hjemme som har tatt min tid, mine krefter og mitt fokus. 
Matias kom tilbake i barnehagen på mandag og jeg var utrolig spent! Jeg hadde planer om å gi han en kort dag slik at han ikke skulle bli helt utslitt. Han har jo nå ligget på brystet mitt i nesten 2 uker og slappet av og sovet. Så jeg var utrolig redd han syntes overgangen ville bli tøff. Samtidig har han blitt utrolig knyttet til meg og Kristoffer disse ukene, og om noen har kommet på besøk til han har han hylskriket og bare villet sitte på mitt fang.. 
Men på mandag brakte vi løs. Kristoffer leverte han og det hadde gått helt greit. Han gråt endel, men de ansatte kunne fortelle at det hade gått over etter litt kos på fanget. Dagen etter hadde det gått enda bedre og han hadde roet seg raskere (selvom det var gråt da vi gikk..) Det positve er at Matias overhode ikke var sliten da han kom tilbake i barnehagen. Disse tre dagene har gått utrolig bra! Han har spist mer enn de noengang har sett han spise.. Han har leket og koset seg og ikke gitt uttrykk for at han er sliten og trøtt (noe han ofte gjorde før). Han har vært ute å leket og storkoset seg. Da de skulle inn igjen var det ikke det så veldig moro.. Før klaget han mye og var ofte mye sliten etter å ha vært ute. Så barnehagen ser nå en helt ny gutt..
Astmamedisinene har han omtrendt ikke brukt etter operasjonen. Nettene som før besto av tung pust (som vi hørte på babycallen), hoste (jevnlig hele natten HVER natt), søvnapner og snorking er nå byttet ut med at jeg må liste meg inn på rommet og kjenne på brystet hans for å i det hele tatt se han at puster. Matias kan løpe opp trappen og fortsette leken oppe. Før ble han tungpusten på toppen av trappen og måtte ofte «hente seg» litt inn.. «Fantombrillene» er byttet ut med en frisk og god farge. Det er så godt for mammahjerte å se dette.. Se HVORFOR vi faktisk gikk igjennom disse to ukene (som har vært helt forferdelig..) Om dette fortsetter kan vi kanskje se frem mot en litt mer «normal» hverdag igjen. :)
Mandagen var jeg da også tilbake på skolen og det kjentes igrunn veldig godt. Men på tirsdag var det jaggu Martine sin tur. Hun hadde feber og på kvelden verket ørene. Men heldigvis gikk dette fort over, men noe slapp er hun enda. Så da ble det noen «Martine og mamma» dager. Det er helt greit det. Det føles faktisk veldig godt å kunne gi henne litt tid nå også, siden Matias har vært i hovedfokus nå i lang tid.. Så ikveld har jeg og Martine gjort noe veldig koselig sammen.. Mer om det kommer her på bloggen (for de som ikke har sniket til seg en titt på instagram?)
Her har Martine sminket seg helt selv… Pluss at hun har fått krone fra «prinsesse Sofie» (mer om det kommer..)
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Rolige bloggdager..

  1. Så godt å høre at det går bedre med han, kjempegodt for han å ikke bli så fort sliten!

    Skjønne Martine som har sminket seg selv, smike er jo så stas. God bedring til henne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *