Denne helgen har vært kooos! En skikkelig jentehelg! I forige innlegg skrev jeg jo om jentekvelden + barseltreffet.. I går var planen å slappe av hjemme, men istedet dro jeg en tur til Anne Elisabeth. Jeg, Elin og Annie koset oss utover de sene natterstimer.. Jeg hadde sleepover hos Annie, og det var superkos :)

I kveld skal jeg derfor bremse heelt ned og kose meg med min herlige mann. Han har nemlig hatt en skikkelig guttehelg med Matias. Martine har jo vært på besøk hos farmor…

Nå er lysene tent, snopet er tatt frem og vi sitter klistret til tv for å se på finalen til «alt for Norge»…

Ha en fin avsluttning på helgen..

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Romantisk kveld…

  1. Skjønne Veronika!
    Tusen takk for at du svarte meg på mailen, jeg forventet ikke noe svar tilbake og du er kjempegrei som i det hele tatt svarte meg :) Om du vil legge ut et innlegg om det du vet så ta all din tid, eller gjør det ikke om du ikke har tid :) Jeg bare måtte høre og se om du hadde tid vettu ;)

    Ønsker deg all mulig bedring, jeg skal høre med legen jeg jobber hos i morgen om hva han ville satt som diagnose med alle de symptomene dine (selv om du kanskje har fått hjelp til da)
    Klem

  2. Så koselig helg du har hatt Veronika! :) Du er heldig som har så mange gode venniner som bor rundt deg… Kjenner jeg savner det veldig…:/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *