Igjen vendte jeg tilbake til den rosa verden.. Jeg er bare rett og slett alt for glad i den fargen. Hehe. Så det at jeg fikk en jentebaby passet meg utmerket. En veeldig god grunn til å ha rosa på rommet vårt (når hun sov der..), å ha rosa både her og der. Hehe..

Og en veeldig god grunn til å ha rosa på bloggen min!:))

Juleheaderen
`En header jeg laget i full fart kun for å bli kvitt juletema! Hehe

Hva syntes du?

Og folkens! Husk de to andre bloggene. Har nå laget link til dem på høyre sidemeny :D

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Rosa er tingen

  1. Super fint design :) Er mye rosa her i heimen også! *hehe* Og enda mer ble det etter at Leah Kristine kom! Stakkars herremannen…

    Takk for koselig kommentar på bloggen :) Jeg er ikke så opphengt i BMI altså, men nevnte det bare fordi fastlegen min mener at man skal gå ut i fra det… Ikke spør meg hvorfor!! Jeg fikk beskjed da jeg var på første sva-kontroll at jeg var overvektig, og det regnet hun ut i fra BMI’n. Synes vel egentlig ikke at jeg var overvektig da, men kunne sikkert ha gått ned litt. Uansett, ikke noe koselig beskjed å få :P

    PS. Hvordan kan man få navlen tilbake på plass egentlig? *fnis*

  2. Kjempe fint design :) Du er kjempe flink. MEN jeg ville byttet skriftfarge på sidemenyen siden det ikke går ann å lese det som står der siden det er hvit :P Hva med å ha grå skrift kanskje? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *