For en stund siden skrev jeg jo at vi hadde gjort ett kupp hos barnas hus da vi handlet inn den fantastiske vognen emmaljunga egde duo (med city cross understellet). Det er kun noen få av barnas hus som har solgt dette merke men nå skal da alle slutte å selge det. Og derfor var det 30% på alt i butikken med det merke…

Vår herlige nye vogn..:)

Jeg skrev jo i innlegget at jeg droppet å kjøpe stellevesken som fulgte med. Men kort tid etter begynte jeg å angre.. De fikk den jo ikke inn igjen. Så skulle jeg kjøpe inn denne senere måtte den bestilles på nettet eller evt kjøpes inn på barn og utstyr (om de hadde fargen inne). Og dette vil si at den da hadde kostet full pris + frakt.. Da vi kjøpte vognen var jo vesken på 30%.. Så i grunn hadde den ikke kostet så mye..

Og med den nette sum, kunne jeg jo unne meg en ekstra stelleveske senere om jeg fant en som falt i smak.. Som Kristoffer sa: Husk at jeg også skal bruke denne da..» Haha. Det er lett å glemme.. Etter litt prating oss i mellom kom vi frem til å svippe innom barnas hus. Jeg var igrunn nokså sikker på at denne var utsolgt, men det skadet jo ikke å se??

Siden jeg ikke fant emmaljunga stellevesker spurte jeg damen i kassen.. Hun fant frem de tre resisterende stelleveskene og en av dem var vår farge. puuh lettelse! Og da vi skulle betale for den sa hun at hun skulle være litt snill, og gav oss halv pris. Så i stedet  for å betale 600 kr fikk vi den for 300 kr. Da skal jeg si jeg ble fornøyd ja…

Vår herlige nye stelleveske..:) Som btw Martine er veldig opptatt av. «Babyen sin..»

Jeg etterspurte også regntrekk da dette ikke hadde fulgt med. Damen var usikker på om dette skulle følge med, men gav oss gratis en av de to siste som var igjen i kurven «299,-» Jeg må si meg veldig fornøyd med barnas hus i skien hitill. For en god kundeservice vi har fått der hver gang..:) Da er det alltid hyggelig å handle. Og i tillegg kommer vi også da fortere tilbake..:)

Regntrekk til vognen..
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Så ble den kjøpt til slutt…

  1. Eg håper virkelig du kan svare på dette. For eg har stort ønske om å kjøpe meg kvit emmaljunga vogn, men det er så mangen som er negative til den, og sier att den blir så fort skitten osv osv.. Er det sant, er det vanskelig å holde den rein?:)
    Klem

  2. Dæven, emmaljunga på tilbud er det ikke ofte man hører om!!! Hadde jeg trengt vogn, så hadde jeg garantert hatt lyst på den du har. Den var nydelig♥ Også den herligste stellevesken til… Synd vi er ferdig med babytiden:)

    Ha en strålende uke, klem♥

  3. Service er alt for å holde på kundene! Dere har virkelig vært heldige der dere har handlet. Barnevognen og stellevesken så skikkelig fine ut :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *