I dag ble middagen en av mine favorittretter. Nemlig grillmat! Og grillmat er super enkelt og få sunt. Jeg prøver å skjerpe litt inn på kostholdet, og da koser jeg meg masse med stekte og grillede grønnsaker. Det smaker jo helt himmelsk!

I dag ble det grillet indrefilet som er en av mine favoritter innenfor kjøtt. Deretter laget vi masse grønnsaker og poteter. Jeg holdt meg til grønnsakene idag, siden jeg syntes de smaker like så godt som poteter..

_MG_4714

I dag brukte vi gulrøtter, sopp, paprika, brokkoli og mais. Vi legger en type grønnsak hver for seg i aluminiumsfolie sammen med litt olje, salt og krydder. Vi pakker det godt inn og rister det slik at oljen smører grønnsakene. Deretter griller vi dem på grillen. Jeg liker at de får en litt «svidd», for da får dem en slik sprø overlate og det smaker faktisk ikke svidd! Jeg syntes det holder i massevis med dette, siden det er mye krydret olje som gir en følelse av «saus». Om man ønsker kan man jo lager en mager saus eller noe rømme til.

_MG_4704

NYT og velbekomme.

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Så enkelt, så godt og så sunt!

  1. Prøv pastinakk inn til grønnsakene , veldig god smak og ungene kommer til å elske det :) super tips su kommer med veronika, gleder meg alltid til nye innlegg! Klem

    • Oi den har jeg faktisk aldri hørt om! Den selges i vanlig butikk eller? Aldri sett den før. Takk for tips!!:))

      Så hyggelig å høre :)

  2. Grillsesongen er definitivt igang. Det er så utrolig godt med grillmat. Vi bruker også mye grønnsaker når vi griller..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *