Jeg er så heldig… Så velsignet.. utrolig ufattelig heldig!!
Jeg har verdens herligste barn (ja alle barn er vel verdens herligste i demmes foreldres øyne.. ). Det å se søskenkjærligheten mellom dem komme mer og mer er bare helt unikt. Matias kan gjerne sitte å se på Martine i 10 min og bare glise. Det bare utstråler glede og lykke når han ser på henne..:) Og Martine er en utrolig flink og beskyttende storesøster tilbake..
Martine og Matias.. Hånd i hånd..

I går våknet mannen opp og følte seg ikke bra. Litt senere våknet Martine og hun sa bare..»Mamma, jeg vil ikke i barnehagen. Jeg er SÅÅ sliten..» Hmm, ja det kunne jo hende det siden vi nettopp kom hjem fra ferie.. Jeg sa at hun kunne legge seg inn til oss så hun fikk slappet litt av før barnehagen. Men noe barnehage ble det ikke. Alle 4 lå i sengen frem til kl 11.30. Da sto jeg og Matias opp. Martine og Kristoffer var tydelig ikke i slaget og lå helt til kl 12.30! Det må være en rekord tror jeg..

Derfor koset barna seg på sofaen med tepper, hverandre og film fra vi var i Spania.. Formen til dem begge kom seg gradvis og i dag er alle mann friske og raske :) I kveld skal Martine på venninnedate med Thea! De skal nemlig på kino.. JIPPI

Borte…
BØ!!
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Så heldig, så velsignet..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *