Her om dagen var vi innom tannlegen med Martine. I et skap på venterommet hadde de satt frem ulike drikkeflasker og antall sukkerbiter hver og en inneholdt. Jeg syntes dette var et super initiativ!

For sannheten er at veldig mange velger drikke de tror er sunnere – som iste og noisy. Mens sannheten er at disse inneholder like mye sukker som en coca cola gjør. Mange tror også at en «power ade» er ren styrke/energidrikke. Men var du faktisk klar over hvor sukker en slik flaske inneholder?

Her er et bilde av skapet tannklinikken hadde utstilt:

IMG_20160428_203333

Regner med at noen fikk seg en liten overraskelse her. For at en farrisflaske inneholder SÅ mye sukker er det nok ikke mange som hadde trodd.

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Så mye sukker får du faktisk i deg

 1. Så lurt av tannlegen å stille ut dette her. Det er så lett å få i seg for mye sukker, jeg prøver så godt jeg kan å begrense det for gutta mine. Men det er ikke alltid like lett, hjemme går det jo greit men verre når vi er ute på tilstelninger.

  Ha en flott fredag.

  Chris

  • Ja veldig lurt! :)

   Det er jo superbra! Er jaggu ikke lett å begrense så mye for barna, da de får tilbud om sukker overalt. Men man kommer langt med å være mer bevist <3

   Ha en flott helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *