til å få disse dumme, vonde og grusomme «prikkene» som Martine kaller det.. Vannkoppene er kommet og enda på 4 (!!) dagen har dukket opp enda flere. Matias sine vannkopper er mye større og hovne enn hva Martine sine var..

Martine sine tørket 3 dagen, mens Matias holder da fortsatt på å få fler på 4 dagen. Og sånn som han klør stakars.. Men siden han bare er 7 mnd skjønner han ikke helt hvordan han skal klø. Så da blir det til at han gnir hodet sitt inntill alt han kommer over (lekegrinden, puter, mennesker, bordet osv.) Så da er det bare å finne frem hvitvask, zytelium og zyrtec..

Men slike dager «utnytter» hu mor.. For når dem er syke så blir dem så daffe og slitne. Så i dag ble alle planer avlyst, mens jeg og Matias sov og slappet av på sofaen. DET er ikke ofte lengre.. Men fytti hvor koselig de få gangene er..

Feberen er litt opp og ned. Men han kunne vært mye værre, heldigvis :) Så over til all rosen jeg vil gi han.. For vår «lille» gutt er jo alt blitt 7 mnd..  Og en smule tidlig ute i utviklingen er han å.. Jeg skrev jo sist at han hadde startet å småkrabbe.. Men her om dagen satt Martine seg ved siden av han og krabbet bortover for å vise Matias. Jeg lo av dem og syntes Martine var så søt der hun krabbet rundt. Men jaggu krabba han rundt i FULL fart dagen etter..

Han setter seg opp hele tiden, og over i krabbestilling. Han er over alle hauger på null komma niks.. Og jada, han har begynt å reise seg. Først var det ved bordet.. Nå er det overalt! På støvsugeren, på lekebilen, langs et speil på veggen, oppover oss osv..

Og om ikke det var nok.. Nå har han begynt å prøve å reise seg midt på gulvet. Han slipper en hand ganske så ofte, så jeg venter bare igrunn på at han står helt alene.. Denne utviklingen går SÅ fort.. Jeg er så stolt og rørt.. Men samtidig litt sjokkert over at lille babyen vokser så fort til..

MEN for en herlig alder! Martine og Matias har SÅ mye glede av hverandre.. Matias elsker å sitte å beundre Martine. Han skrattler av henne når hun leker, synger og danser for han.. Hun veiver med henda og prøver alt han kan å være med.

Herlig, herlig, herlig!

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Så var det Matias sin tur…

  1. Så søte de er:) Og så flink Matias er..
    Masse god bedring til lilleprinsen, og en fin dag til deg:)

  2. Herlige barna. Så skjønne. Mine to er også glad i hverandre og har god kontakt. Selvom det er litt større aldersforskjell enn på dine.

  3. Så herlig :D Og ja, så tidlig ute han er. Lykkeliten er 9 mnd nå, og hun kan ikke krype engang… hihi… Hun begynte å åle seg fremover når hun var 8 mnd, men krypingen har ikke kommet helt enda. Hun klarer noen «steg», men har ikke helt klekt koden enda virker det som (men må innrømme at det er litt deilig at hun ikke har sånn hastverk da, hihi)… Flinke Matiasen din! :-D  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *