Da var det mandag og helgen var igjen over. Jeg syntes de siste mnd nå har gått helt enormt fort!

I helgen har jeg for det meste sitti å jobbet med oppg til fagprøva. Idag var den praktiske dagen, og jeg gav sensorene en utgave av oppg hver! Det er en stoor lettelse og endelig være ferdig med den praktiske delen. Så om en uke nå så er det litt muntlig høring og en sluttevaluering.. Så er jeg endelig forhåpentligvis ferdig utdannet omsorgsarbeider! Å fytti å det skal bli deilig. Føler denne tiden har vært et enormt styr. Bare det å gå å vente… Og skrive.. Og lese.. Huff.. Men men.. Går nok bra skal du se!!:) Får vaffal håpe det! Så mandag 15.12 så må alle krysse fingerene for meg! Hehe. For da får jeg sluttresultatet! Og da får jeg vite om jeg er en omsorgsarbeider eller ikke! Hehe..

Lørdag kveld trengte jeg ett avbrekk fra oppg jeg holdt på å skrive. En blir jo helt gal i huet hvis man skal sitte med den prøva i såå mange timer avgangen. Jeg dro da ned til Annie, og vi dro på balkan og spiste kebab! Naaamm!! Har fått helt hekta på den alså! Ikke bra..

Blir litt mye balkan kebab i det siste.. Men men.. Etter meg og Annie hadde spist og kosa oss, kjørte vi på Kiwi :) Det er jo så deilig at Kiwi er oppe til kl 23.. For jeg er som vanlig, altid sent ute! Hehe.. Vi kjøpte oss en søt film, godteri og julebrus! Deretter hadde vi en koselig jentekveld hos Annie! Etter filmen var sett fant vi plutselig ut at vi ville montere tv bordet som Annie hadde kjøpt på Ikea uka som var.. Dette er jo egentlig noe gutta våre pleier å gjøre. Men siden Sondre har vært så opptatt de siste ukene, fant vi ut at dette fikk vi gjøre selv! Så vi fant frem drillen (HAHA.. Hadde jo ikke vanlig skrujern) og satt igang. Vi brukte hjernene våres godt og samarbeidet og tror du ikke vi fikk det til a! (Bildet er hentet fra Ikea.no. Vi valgte å ikke ha hjul på. Pluss at Annie har ett mye finere tv enn dette! Hehe..:P:) Blei jo kjempe bra!! Så nesten ut som noen proffer hadde gjort det! Haha.. Vi syntes vi ikke hadde brukt så lang tid og var ganske stolte. Men da vi så på klokken var den ca 04.00. Så da avsluttet vi kvelden, og jeg dro hjem og rygget inn i garasjen til kjæresten min som lå å sov søtt og godt i senga. Ingenting er så godt som det!

Imorgen tirsdag 9.12 er jeg allerede 25 uker på vei! Nå er det kun 15 uker igjen! Huh det går fort. Er jo helt sykt! Jenta vår sparker mer enn noen gang, og ikke minst hardere. Hun sparker såpass hardt at Kristoffer får helt sjokk noenganger. Jeg kjenner hele magen rister omtrendt når hun virkelig er i siget ;P haha.. Lille terta våår! Prosjeketet fremover blir å male sprinkelsenga og komoden til jenta vår hvit.. Tenkte vi skulle lakke den samme som vår seng, men funket dårlig! Tror det blir bedre å bare male den hvit. Det er jo så nydelig å ha hvitt til ett barn å syntes jeg da! Pynte med rosa!:D:D

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *