Her om dagen ble det en sen middag i hjemmet. Vi måtte ta noe kjapt og enkelt siden det straks var sengetid for barna. Derfor slang jeg og mannen sammen noe enkelt og godt. Ble mer kveldsmat, men mektig og godt var det.. Her kommer oppskrift på vår karri sandwich!

Dette trenger du..

Rundstykke/scones
Isbergsalat
Agurk
Cherrytomater
Strimlet ost
Evt dressing
Kyllingfilet


Karri «sausen»
1 pk orginal philadelfia ost
2 ss matolje
1/2 ts paprikakrydder
1/2 ts salt
1/4 – 1 ts pepper – smakes til
1-3 ts karri – smakes til

Slik går du frem..

Begynn med å lage rundstykker eller scones. Dette er lett å lage fra bunn av, men siden vi hadde knapt med tid tok vi noen ferdig rundstykker som lå i fryseren. Disse varmet vi i ovnen i ca 10 min. Disse var grove, siden jeg spiser nokså sunt om dagen..:)

Mens disse varmes begynner du med å kutte opp kyllingfilet i terninger.. Stek disse i en stekepanne. Begynn deretter på karrisausen i en kjele ved siden av. Bland en pakke med philadelfia ost. Smelt osten i kjelen og tilsett deretter matolje. Dette skal gi en nokså tykk konsisens. Smak deretter til med krydder. Vi har brukt paprikakrydder og salt, og deretter smakt det til med karri og pepper.

Når du er fornøyd med sausen tilsetter du kyllingen oppi kjelen. Bland sausen og kyllingen godt..

Nå er nok også rundstykkene eller sconesen ferdig. Del den i to, og begynn å fylle.. Slik gjør jeg det:

Del i to..

Smør underdelen med karrikyllingen.. Bruk kniven og «smør» den på slik at den blir lit trykt ned i rundstykket.

Strø litt revet ost over. Jeg brukte mozerellaost siden den er sunnere..

Deretter fyll på med det du liker av grønnsaker. Men det er ikke godt med for mye mener nå jeg.. Jeg har brukt agurk og cherrytomaterstrimler. Ta evt på dressing om ønskelig. Dette bør taes på etter salaten er tatt på..

Ta på overdelen av rundstykket og…

NYT!

Dette var rett og slett fantastisk!!:) Vi var redd dette ville bli for sterkt for Martine. Derfor gjorde vi slik til henne:

Smurte rundstykke med litt av karrisausen (svært lite..). Tok ut litt kylling før vi tilsatte karrisausen.:) MEN Martine ville heller smake på vår kylling og likte den.. Så hun spiste heller den ferdige blandingen. Hehe!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Sandwich med karrikylling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *