DA kommer bilder og innlegg om ungenes lucia 2012.. I år hadde jeg medikamentregning forelesning kl 08.00 samme dagen som lucia var. OG det lønner seg jo å være på disse forelesningene kan du si.. Men Martine fortalte meg gang på gang at mamma MÅTTE se på henne for hun skulle gå i tog.. Jeg hadde bare ikke hjerte til å gå glipp av dette..
Så da ble jeg. Og det angrer jeg ikke på.. Et herlig tog av hvite drakter og lys.. Og midt i mørket hører du det nydeligste barnekor synge «santa lucia».. Kan du tenkte deg noe vakrere?..
Martine var superstolt når hun så meg og hevet ryggen godt opp når hun gikk forbi.. Matias skulle egentlig gå i tog han å.. Men etter mye om og men ble vi enige om at han fikk mer glede av å se på toget i vindu. Så i vindu sto han med lys i hånden og fulgte ivrig med..
Etter toget ble vi med inn og koset oss med lussekatter og saft. Siden vi nå har 2 barn på 2 avdelinger må vi ofte dele oss. Men som regel samles vi på en avdeling på slutten så vi får vært litt sammen å :)
En herlig dag! Slike stunder i barnehagen er så gull verdt! Man blir så stolt og kry av å se sine barn sammen med andre barn.. Bidra i slike arragementer.. Se stoltheten over å vise frem «deres sone».. Vise frem lussekattene dem har baket. Herlig!

Martine og hennes venninde Linnea :)

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Santa Lucia 2012

  1. så morro :) nydelige Luciabarn! ^^ er morro å se alt de finner på i barnehagen. jeg prøver også så godt det lar seg gjøre å få med meg disse tingene. morro å se hvor stolte de er ^^

  2. Å, så koselig! Skjønner godt du er stolt:)

    Og må si at jeg syns jammen du er tøff! Studere midt oppi alt dere går gjennom med sykdom og familieliv.

    Håper du får en velfortjent fin juleferie snart:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *