I dag har det vært santa lucia! I den anledning ble vi invitert på luciafest i barnehagen. Siden barna er så små, ble det litt vanskelig med tog osv.. Men bare det å samles med noen av barna og foreldrene er jo veldig koselig. De hadde baket lussekatter, og de var alle stolte av å servere foreldrene dem.

Martine er i utrolig godt humør om dagen.. Her sitter hun å fniser for seg selv.

Martine var kledd i hvitt for anledningen. Også hadde hun ett luciabånd som hun lekte litt med senere på dagen. DET var morro kan du tru. Martine syntes det var veldig stas å ha mamman og pappaen på besøk i sin barnehage. Det merker man jo veldig godt. Herlig å se dem små kroppene så stolte.. Over lekene demmes, over ting dem har laget osv.. Martine ble veldig trist når vi skulle dra, og det tok vel 1/2 til 1 time å roe henne etterpå. Hun hylskreik, og alt var galt. Noe hun omtrendt aldri gjør.. Så ble en smule bekymret.. Er jo vanskelig å vite om det er trass eller om hun faktisk har vondt noen sted.. Vi tok en tur på besøk til mormor og bestefar, og der storkoste hun seg :)

Mormor er morsom!

Moro å surre båndet rundt og rundt hodet..:)

Kvelden er tilbringt godt plantet ned i matteboka! Ikke at jeg kommer til å huske alt, men noe klokere er jeg blitt.. I morgen er siste prøven før jul, noe som klinger godt i mine ører.. Mye koselig å se frem til nå før jul =) Nå skal jeg lese litt i «Idas dans» før jon blund overtar..

Del innlegget mitt

One thought on “Santa lucia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *