I går var jeg med Anne Elisabeth. Min nydelige venninde. Må bare fortelle nok en gang hvor mye denne jenta betyr for meg. Det at hun etterhvert vil bli inngiftet i vår familie er kjempe bra! For da kan vi ikke miste kontakten, uansett! Love you baby!

Ja, nok kliss klass.. I går dro jeg ned til henne en tur, klar for å finne på noe sprell. Vi ble enige for å ta en tur ut å se litt. Vi måtte jo finne på noe stilig å ha på oss, så vi ransaket klesskapet til Anne for kjoler! Fytti, så mange fine kjoler den jenta har! Men halvparten hadde jo prislappen på!? Hehe. Kansje fordi mange skiller seg ut med farger og fasonger. Og kansje vi rett og slett ikke er tøffe nok til å ha på dette når vi er ute?

Vi bestemte oss derfor for å prøve ut noen av disse kjolene og vise dette til dere! Og vi setter stor pris på litt tilbakemld. Hehe. Resten av kvelden var kjempe koselig. Vi dro til Skien en tur å kikket. Dro til Porsgrunn og spiste litt mat, og kjørte litt folk. Nok en morsom kveld med Anne!


Lady in black.. Dette er jo som regel den fargen det går i.. Og det begynner å bli litt kjedelig..


Lady in red…


Se så søt Anne er i denne kjolen. Stemmer dere for at dette er kveldens outfit neste gang hun ska ut? JA!


Så pressa Anne på meg en kjole som jeg syntes var alt for trang. Hehe.. My boobs are not ok!

Skikkelig sommerlook!

Sommerlook er såååå søtt! Sommer er deilig..


Nok en svart kjole. Men med en liten vri, nemlig en gullkant..

En svart kjole igjen. Denne syntes nå jeg var veeldig fin på denne hærlige jenta!


Dette endte jeg opp med som kveldens outfit! Anne glemte vi helt å ta «sluttresultat» bilde av tror jeg..

Nå, hva syntes dere?
Se fler bilder fra kvelden på Anne sin blogg.

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Se min kjole…

 1. Så moro med kjolebilder! Dere er jo nydelige begge to! :D

  Hehe da var vi på samme loppis, men jeg var der ikke før nermere 2. Så da støtte vi ikke på hverandre. Var der også bare 5 min. Det var jo svært utpilla. Men sån er det når man kommer sent.

  Bryllups bloggen da, skulle ønske den var til meg, men min kjære har ikke fridd.. :( gerrr. *håpe*
  Men den er til min bestevenninne, som jeg skal være forlover for. Og siden hun bor på sørlandet. Så laga hun den bloggen, så jeg kunne få være med å diskuterer tanker hun har, og komme med ider. Hun har så mange jern i ilden, så hun trenger litt hjelp. Noe jeg synes det super moro :)

  Klemmer

 2. Hehe! Jaa… Vi må bli tøffere og mer selsikre på oss selv! Vi har jo så mye kult vi ikke tør å gå med!:p Kanskje det skal bli vårt nyttårsløfte?:) Bli selsikre på klesstilen vår!:p

 3. JA Anne!! :D Den er jeg med på! Også må vi ta en skikkelig opprydding i skapene våre. Og ikke minst i søpleposene mine! Klærne begynner jo å passe igjen. Deiilig :D

 4. Kanskje den rosa kjolen blir lørdagens antrekk? Hmmm hmm hmm:p hehe.. Hadde det veldig moro! Og vettu hva.. jeg syns vi skal prøve å ta på oss noe nytt hver gang vi skal finne på no sånn sprell sammen jeg! Med på den?;) hihi..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *