Wow! Jeg trodde faktisk det var 1 år siden vi malet loftstuen. Men når jeg kikket tilbake på «dette» bilde oppdaget jeg at det faktisk er 2 år siden! Hvor ble tiden av? Det var ganske mye å male – men når vi endelig var ferdig ble resultatet veldig bra. Det som er så deilig med å bo i et såpass «nytt» hus er at oppussingen trenger kun å bestå av maling. Og noen steder har vi valgt å bytte gulv. :)

Loftstuen ble ferdig malt, og ungene fikk sin egen loftstue der de kunne ha leker og sovesofa (når de har gjester). Ungene har iløpet av disse årene også fått opp masse forskjellig discolys, røykmaskin, høytaler, mikrofoner og radio (som de kan spille av eks spotify).

FØRBILDE:

MG_8445_56452

Først NÅ fikk vi på plass gulvlistene. Huff – noen som kjenner seg igjen? Hva er det med disse listene? Men når vi endelig fikk kjøpt de inn og malt de var de jo på plass i løpet av få timer. Flinke mannen min! Nå skal vi bare kutte til foringer rundt dørene så er stuen helt ferdigstilt. Og bare denne lille forandringen gav meg motivasjonne til å innrede stuen på en mer spennede og praktisk måte. Jeg fikk handlet inn gardinstenger og gardiner (noe som har manglet i 2 år!). Som dere ser må disse sys opp – men det er noe jeg aldri har gjort før. Noen tips?

ETTERBILDE:

IMG_2788

Sakkosekk

Vi har bestilt tv (på januarsalg) som skal opp veggen, og blue-ray spiller som kommer i slutten av januar. Tanken er at loftstuen skal kunne brukes til både barn og voksne. Vi har også lagt planer for hvordan vi vil ha «lekekroken» og jeg gleder meg til å sette i gang! Litt etter litt – når energien strekker til.

IMG_2801

På bilde over kan dere se fotoplatene jeg skrev at jeg bestilte fra smartphoto før jul. Ble veldig koselig og personlig med bilder av ungene på veggen.

Flere bilder av stuen kommer når vi har fått innredet det ferdig :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Se så stor forandring med maling!

 1. Heia søta. Lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå. Trodde du hadde slutta, var sist gang jeg sjekka. Var masse og blå igjennom nå ??? Du får kjøpt strykelim/bånd på feks kid som man enkelt kan legge opp gardiner med. Genialt ? Si ifra på FB chatten om du vil se bilder. Jeg har bare brukt dette. Klem

  • Hei Anita! :)

   Så koselig at du stakk innom! Akkurat nå er jeg litt periodeblogger. Så får vi se hva som skjer videre :)

   Ja det har jeg vært borti. Kanskje jeg må prøve det!

   Klem til deg søta :D

 2. Så flott det ble. Lister ja, vi skulle male våre når vi pusset opp kjøkken og stue for 2,5 år siden…

  Ha en fortsatt fin dag.

  Chris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *