For en ukes tid siden var vi på middagsbesøk hos familien Mæla. Vi tilbringte ettermiddagen sammen med jentene der de showet og koset seg.. De er jo i en fantastisk fin alder nå, og gjør hele tiden nye sprell for å overaske oss foreldre. Nå om dagen er det dans og sang det går mye i.. Og når jentene startet danseshowet fant mammaene frem kameraet.. Selvom de ikke tok SÅ av på filmen, og ikke sang så mye får dere iallfall ett innblikk i hvordan dem er sammen. De er rett og slett herlige.. Og de leker veldig godt sammen. Martine er helt betatt av Thea, og prater ikke om annet når hun er hjemme. Når hun ser Thea blir hun overlykkelig, og i løpet av noen sek er lekingen i gang. Veldig koselig at barna går så godt overens..

Når barna var i seng var det tid for film og sofakos. Vi var mette etter en nydelig middag og det samme var jentene. For dem sovnet nokså fort.. Vi kikket på filmen «date night», som vi alle syntes var veldig morsom..:) En deilig og behagelig kveld med noen gode venner som vi er så glade i..

Jentene koser seg med middag

Her samarbeider jentene om å trille vognene. De tok  fart og løp fooort bortover.. Så lo de som bare det.

Barna var i seng, og foreldrene koset seg med dessert..

Her kunne vi velge mellom is og sjokolade/karamellsaus eller sjokoladepudding og vaniljesaus. Kristoffer skjønte ikke hvorfor man skulle velge mellom dette og tok litt av alt, og syntes det smakte himmelsk. Haha
Del innlegget mitt

One thought on “Se våre jenter danser…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *