Det begynte vel for 2-3 år siden tenker jeg. Anne hadde tidligere vært å kikket litt på det store shoppingsenteret i Tønsberg. Jeg hadde aldri vært der før.. Anne spurte en dag om jeg ville være med, og det sa jeg såklart ja til. Dette var i januar mnd så det var MYE salg! Vi shoppet og gikk helt amok i alle butikker. Vi fant fort ut at i Tønsberg har de faktisk kule klær på salg, og i alle str. Syntes liksom alle butikker her i område har kun de «gamle» og «ødelagte» klærne på salg. Og alltid de alt for små og alt for store str. Så å handle på salg her er jo klin umulig. Første gangen var vi vel på senteret i 4 timer. Vi hadde jo ikke rukket se halve senteret engang på denne tiden, så neste gang måtte vi sette av mer tid tenkte vi.

Etter dette har vi en gang innimellom tatt en Annie og Vejo shoppingdag og tatt turen til Tønsberg. Men vi har endelig insett nå at uansett om vi setter av en hel dag kommer vi aldri til å rekke å se igjenom hele senteret. Hehe.

Igår bestemte vi oss for å ta en shoppingdag igjen. Vi skal jo ut neste helg på konsert, og vi fant ut at vi måtte jo ha nytt antrekk, så hvorfor ikke ta en jentetur til Tønsberg? Vi dro kl 11.00 til morgen og kom hjem rundt kl 20.00. Så en lang dag var det. Men utroolig koselig. Martine var med pappan sin og hadde far og datter tid :)

Jentene på vei til Tønsberg :)

Vi shoppet og koset oss masse. Idag skulle vi klare å begrense oss litt, å ikke kjøpe alt for mye, siden både min og Anne sin lommebok ikke var overfull ;) hehe. Og ja vi klarte faktisk å begrense oss. De hadde jo også Gina Tricot butikken og det var vel der vi brukte lengst tid. For de har jo så sykt mye kult!


Snuppene prøver klær :)

Ja de har mye kult, men…….. de har også mye gruusomt! hahaha.. Og når jeg ser slike fæle ting klarer jeg bare ikke dy meg! Så da måtte det jo prøves da! haha….

Bare sjekk denne lekre tightsen! Hoho… Det er en slik netting tights.

Så etter dagens shoppingtur kom jeg hjem med:

* 6 Gulpekluter (hahhha… Har jo en HAUG her hjemme, men går jo 5 – 10 stk om dagen sååå. Alle som skal ha barn der ute. Kjøp inn MANGE gulpekluter!!)
* 2 Kjoler
* En rosa genser
* 1 Olavtights
* 1 bh, 5 hotpants/ g-string
* 1 par hvite sko (Okeey, de skal jeg inrømme at jeg kjøpte her i Skien da.. Hehe. I forgårs.. Men slang de med her jeg :P)
Så var vi jo på kafe og spiste mat og koset oss masse… Syntes vi var flinke jeg. Alt jeg kjøpte idag kommer jeg faktisk til å bruke + at dette var noe jeg trengte. Er ikke ofte det skjer, eller hva Annie?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Shopping i Tønsberg. En fast tradisjon

 1. det er det å :)

  mhm, det er sant.. sprekere mennesker finner man ikke.. hehe.. Altså, Karen er sprek da, men ikke jeg selvom jeg elsker å gå turer.. er ikke så mange som liker det føles det som og jeg liker ikke gå aleina :P

  stemmer :) Okeei.. jeg tror nok jeg må ta turen ditt ja :)

  (er ikke sikker på hvor man skal svare jeg, så svarte her også :P)

 2. Så koselig med sånna bilturer, eller kan el kalle det shoppingturer :) Hva heter det kjøpesenteret dere var på forresten ? :)

  Anne er det forresten hun du var ute med på Tordenskiold, eller er jeg helt på jordet nå? :p

 3. Haha, for noen grusomme tights! Er mye fint i butikkene, men like mye grusomt også ja:P

  SV: Har ikke prøvd støttestrømper nei, selv om jeg vet at jeg burde! Fikk masse åreknuter sist, og ser at det kommer tilbake igjen nå.

  Selvfølgelig er det ok, kjempehyggelig å få flere «venner»:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *