I går var jeg en tur på down town med min kjære svigerinne Anne. Vi tuslet rundt å kikket en stund og shoppet litt småting. Martine fikk litt oppfriskning i klesskapet. Hun vokser jo så fort, og trenger hele tiden nye klær i større str. Nå bruker hun str 74, og mest sansynligvis kommer hun til å bruke den str en stund. Barna vokser jo saktere og saktere etterhvert. I begynnelsen vokser de jo helt ekstremt!! Med endel utgifter, og ingen lønn i november må jeg jo begrense shoppinga litt nå. Jeg får jo nå foreldrepenger fra nav, som betaler samme mnd. Når jeg skal begynne å jobbe igjen får jeg etterbetalt, så det vil si: En mnd uten lønn! Æsj og fysj. Og rett før jul. Jaja, hva er det ikke vi klarer? Hehe. Jeg fant meg en vest jeg falt veeldig for. 399,- på HM, så ikke så veldig dyr heller. Men vi får se etterhvert om jeg får ta meg råd til den.

Meg og Anne prøver vesten som bare traff hjertet mitt….

Var den ikke søt da?
Martine fikk ny vest og strømebukse. Og en haug med bodyer! Digget dette settet :D

I går begynte Martine å bli snufsette.. Og i går kveld rant nesa som aldri før. Huff, stakar lille jenta mi. Så da fikk lille Martinne være oppe lenge og bare kose med mamman og pappan sin. Og litt med onkel Benja. Vi tok også senga til Martine inn til oss for å sjekke etter henne på natta. Når barna er så små har de enda ikke helt lært at de skal puste med munn og ikke nesa. Så det å ha en tett nese er ikke altid så lett, stakar.. I dag har vi vært på trallen, men ellers bare vært hjemme. Martine har vært (sorry uttrykket) men super grinette! Ja, litt sliten nå. Men er jo ikke hennes skyld da stakar.. Men nå sover hun endelig søtt i senga si… Får håpe det blir bedre imorgen.
Martine trøster seg med drømmehagen på tv..

Nå sover barnet søtt i senga si, og kjæresten er ute en tur med en kamerat. Da koser mor seg hjemme i sofan med fyr i peisen og levende lys. Har nå laget med popcorn og dessert (som faktisk er JA mat i fase 2) og er nå klar for unge mødre på FEM. Btw: Nå kommer sesongen som Lise var med på i reprise på tvnorge straks. Huff, vil helst bare glemme den ene episoden der as.. Det som er morsomt å tenke på er at når dem filmet meg der, var jeg faktisk gravid, men viste det ikke! Morro!!:)
Poppcorn og sjokoladedessert. Lurer dere kansje på hva som er i denne sjokoladedesserten?
Del innlegget mitt

9 thoughts on “Shopping, syk jenteunge og mammakos :)

 1. Ja de har helt utolig mye fint på den nettsiden. Spesielt for meg som liker slike prinse ting. Synes ikke noe om dødningehuer og slikt.. Min gutt er en prins ;) (veldig mye dødningeskaller og fotball dill til gutter :( )

  Hehe er ikke meg du låner iden til, jeg har jp lånt den igjen.. hehe. Men er koselig. Er hans første sko (ikke at de er brukt, men de var jo så søøøte) Og angoragenser fra benneton som han hadde på seg på sykehuset :) Ble koselige minner.

  Klemmer

 2. amagad! :O på det øverste bildet der ser man ivertfall at det er noe anderledens da! på en posetiv måte altså.. men ja!

 3. å ja stemmer. tror jg må ha en sånn! den blekinga har jeg kjøpt av en jente på finn.no hehe . hu hadde masse sånne som var fra usa. vet ikke om det går ann å bestille di på nettet. da er di i så fall mye dyrere.

 4. du burde kjøpe den blekinga jeg har om du skal ha for den var kjempe bra! hehe ja herregud var så morro og se på vilde hu var jo så fornøyd. stappa hele munnen på lekene .. og sikla i vei.. hehe hu klør så vettu.. hvor har du kjøpt den matta på bildet? di er kjekke!

 5. Så søt vest!
  Huff,er ikke noe morro å ha syke små nei :/ Kjempe slitsomt,og noen ganger litt skummelt. Jeg tar å Kajsa inn til oss når hun er syk,da sover vi bedre alle sammen :)

  Hvor jobber du hen forresten? Blir spennende å begynne igjen vel? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *