Meg og Anne Elisabeth var ute å shoppet litt igår igjen gitt. :P Får aldri for mye klær i skapet vettu :P Og som vanlig prøver vi litt mer enn det vi egentlig kunne tenkt oss å kjøpe :P

Denne gangen var det Annie sin tur til å prøve noen av de «fine» klærne
Vi tok en kakepause.. Disse så veldig gode ut. Men huff, det var de ikke! :/

Jeg kom hjem med en tights og en t-skjorte fra Gina :) 2 lange topper og en knebukse fra cubus. Jeg kjøpte også med en søt sommerkjole til tulla i str 68 som hun skal ha i sommer. Også måtte jeg jo kjøpe en genser til min kjære :) Syntes denne var litt kul.

Genser til gutten min :)
Sommerkjole til tulla :)
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Shopping

 1. Lady E: Hehe, ja nå har jeg gått i 9 mnd å begrenset shoppinga, så er bare nyydelig å endelig kunne gå litt berserk igjen. Og kunne prøve litt !:D:D

  Sarys: Ja det var snickerskake, men syntes ikke den var noe god. Mange andre snickers kaker som er gode, men dette var veeldig spesiell!

  Lise: Jaa den er nydelig. Jepp, Martin er jo ikke så veldig feit av seg så da passer den nok i sommer :D Den var bare driit hærlig!

 2. deen kjoolen har Emma også :D den er drit fin, blei litt fresha opp med den grønnfargen syntes jeg, drit kul, harn i rød til Emma også, men de er drit små i str. asså, så jeg kjøpte 80..

 3. Så morsomt med det bilde hvor dere har på det samme :)
  Og helt enig kan ikke ha for mye klær i skapet.
  Når denne magen er vekke, så skal jeg også ut og shoppe masse!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *