Ja nå er vi kommet hjem igjen. Vi ankom Torp rett før kl 11, og der sto en spent far å ventet.. Gjett om det var godt for både han og oss å møtes igjen. En uke blir jo lenge når en er vandt til å se hverandre hver dag..


De siste dagene i Spania var veldig koselige. Vi var ute til litt senere enn vanlig, og derfor ble bloggingen nedprioritert.. Men jeg skal nå vise dere bilder fra våre 2 siste dager i Spania..

På mandag besøkte vi MundoMar, og det var helt fantastisk! Et STOR anbefaling til alle som skal oppholde seg i nærheten av Benidorm… Det er en slags dyrepark, pluss at det vises tre show. Mange av dyrene er ikke inngjerdet, men går ikke utenfor området sitt. Det er smådyr som aper, fugler, fisker, sjødyr, ugler, osv som er her. Ikke løver, elefanter, giraffer osv.. Martine elsket dette stedet!!

Showene var jo virkelig det beste av alt.. Det første showet – delfinshowet var helt på toppen av stedet. Det var mange oppover, og jeg tenkte «sååå unødvendig..» MEN da jeg fikk kommet på toppen var det virkelig vært det. Der satt vi HØYT oppe å så på show med DEN utsikten.. Fytti! Morsomt show med pirater og sjørøvere først, og deretter fantastisk show med delfiner og trenerene.. Barna fikk sitte i båter som delfinene fraktet rundt i vannet.

Etter dette gikk vi nedover og fikk først med oss et fugleshow, der papegøyer kjører småbiler og står på sparkesykkel. Dem flyr over hodene våres på jakt etter noe i salen.. Siste showet var med sjøløver og det var imponerende. De klappet, kysset og danset med «klovnene» på scenen. Jeg og Martine tok også bilde sammen med den ene sjøløven. Denne dagen var det overskyet, og det passet utmerket med tanke på de tunge bakkene. Da ble det levbart..

Det var virkelig haloweentema overalt. Gresskar, spindelvev, musikk osv. Alle showene hadde også med spøkelser og andre ting som vi forbinder med haloween. Vi fikk se ekte flaggermus osv..

Rett og slett en unik opplevelse. Når vi kom gjorde vi som vanlig. Stellet og oss gikk ut for å spise noe god mat..:)

Siste dagen var jeg klar for shopping. Solen sto på som aldri før, så egentlig burde jeg vel ligget på stranden. Men siden vi kun hadde vært på marked ville jeg også oppleve byen!

Vi fikk shoppet en del.. Er masse flott og ikke minst billig der!! :) Vi nøyt siste dag sammen med nydelig mat og en sen dessert :) Så var det bare å pakke bagene og prøve å få litt søvn. For kl 03.00 var det opp igjen for å dra til flyplassen.

Barna var som vanlig eksemplariske. Flyplassen var ny og STOR. Var spent på om Martine orket å gå hele veien når kl var 5-6.. Men joda, det klarte hun :) På flyet gikk det også kjempe greit og på nytt skøyt medpassasjerere av oss :) Det er jo alltids moro. Damen bak: «Det var en fornøyelse å sitte bak en slik flott mor som deg..» Puh, ikke mye som skal til før mammahjertet blir veldig rørt..

Nå er sofaen inntatt, og starks skal jeg kose meg i armkroken til min kjære mann! Barna sover (sovnet kl 18.00). Vi tok en liten tur innom barnehagen da det var foreldrekaffe, som en type «innkjøring» for Martine før hun fra i morgen skal tilbake :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Siste del av vår Spaniatur..

  1. Jeg er helt sikker på at du er en flott mor, så ta til deg den skryten! Jeg vet ikke om jeg hadde reist avgårde i en uke med aleneansvar for mine to barn.

  2. Så flotte bilder,igjen ;)
    Delfinshow er kjempe stas,for både liten og stor!

    Hmm,mener å huske at søssa og mamsen har vært på samme plassen i Mundomar altså. Både hørtes og fryktelig kjent ut.

    Godt dere kom dere rolig og trygt hjem til pappaen :)

  3. Mange flotte bilder :) Virker som dere har kosa dere masse på tur :) Kjekt med skryt av medpassasjerer da :) Kan tenke meg det var godt og koselig å se Kristoffer igjen og :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *