Og da fikk man endelig tid til å sette seg ned å skrive et aldri så lite blogginnlegg. Hvor blir denne tiden av..?

Har egentlig hatt blogginnlegg for hver dag, så nå sitter jeg med en stor bunke.. Så i dag plukker jeg ut «interiørinnlegg».. Regner med at det faller i smak hos endel der ute..?

For ENDELIG har jeg fått veggordet som jeg har hatt stoore planer for lenge nå :) Jeg pusset jo opp en kabeltrommel for 1 mnd tid siden og jeg viste fra første stund at jeg ville ha det slik jeg har skrevet tidligere..

Og når vi fikk på veggordet i dag var det jo nøyaktig slik jeg hadde sett det for meg! Vi har jo en platting mellom stue og kjøkken. Og siden den går litt opp syntes jo veggordet veldig fint når det er plassert slik det er gjort nå.:)

Dette er virkelig mitt kosehjørne! Du ser litt gjennskinn i vinduene. Og der ser du blandt annet meg som tar bilde. Haha! Ellers ser du peisen som da er utsikten fra mitt kosehjørnet.. :) DET er kos om vinteren..

Kun med levende lys..

Med spotter i taket..

Ellers har jeg startet på «prosjekt vaskerom». Mamma har jo pusset opp mange av rommene i huset, men hun hadde ikke kommet så langt som til vaskerommet. Så jeg informerte om at det kunne jeg gjøre gledelig selv.. Oppussing er jo bare supergøy!!

Her ser dere litt av den gamle fargen. Gult var jo veldig kult den gangen det ble malt. Men nå var det på tide med en ny oppfriskning syntes dere ikke?:) Valget falt på «tidløs» og jeg er iallefall knallfornyd! Vi har et stort og flott vaskerom med et stort skyvedørsgarderobeskap (som dere ser litt av helt i enden).. 

Resultatet er på vei til å bli veldig bra.. Og jeg gleder meg til det er ferdig.. Det tar nok litt tid før det er helt ferdig, da vi samtidig holder på med vårt gamle hus. Er liksom Kristoffer som jobber der, mens jeg pusler litt her hjemme mens jeg har barna..:)

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Siste finish på kabeltrommelen + mer oppussing

  1. Hei….hva har du smurt/malet kabeltrommelen med, har to stk her hjemme som skriker etter behandling…:))

  2.  hihih syntes alle andre er så mye mer effektiv enn meg.. Hehe :P Men takk for det =)

    Jaa planene er litt så som så, men noe er bestemt :) Nå har skyvedørene kommet på plass også og det gjør MYE

  3. WOW, effektiv du er :) Utrolig flink er du også. Koselig å se hvordan dere får det i det nye huset :) 

  4. Fru Effektiv =) Trommelen ble kjempe flott, det var virkelig den lille prikken over i’n. Og vaskerommet kommer til å bli kjempe flott. Det vet jeg etter å ha hørt dine planer =) Hygge deg videre med oppussing. =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *