Nå er det meste av kjøkkeninnredning på plass. Benkplaten er bestilt og straks på plass. Det blir virkelig en stor milepæle på kjøkkenet. Slik det står nå får man liksom ikke se helheten da alle skapene er «åpne» uten benkplate. Benkplaten vi har bestilt er «drivved» og er den samme vi brukte i vårt forige hus! Elsker bare den benkplaten!

drivved-st22
Bildet fra tresbo sine sider

Bilde22
Det forige huset. Her lakkerte vi frontene, malet og byttet benkplate!

IMG_1821
Benkplaten i det forige huset

IMG_1822
Benkplaten i det forige huset

Flisene vi har valgt heter «bisel blanco» og jeg bare elsker disse flisene! Ble betatt da jeg så dem for flere år tilbake og har lagt min elsk på dem! Vi kikket litt rundt på pris og endte opp på «right price tiles» og fikk tre pakker for hva det hos andre kostet for en. Kupp!

Bisel_Blanco_10x20

Jeg har to vinduer på kjøkkenet jeg skal male hvite, og da er alt det hvite ferdig malt. Tak, lister, dører, karmer og vinduer! Siden alt dette er hvit, samt kjøkkeninnredningen ønsker vi en mørkere kontrastfarge på veggene. Tror dette blir råstilig inntill alt det hvite! Men det å velge farge er jaggu ikke lett! Men vi ønsker en farge med grått i. Elsker jo kalkgrå som vi har i gangen, men tror vi ønsker en noe lysere farge enn dette. Mannen min syntes det hadde vært spennede å prøve ut «pure and orginale» som gir kule strukturer. Men tør vi dette på alle veggene? Det er jo ikke store veggene da! Hmm.. Vi er i tenkeboksen. Kom gjerne med forslag!

_MG_0840_2670
Kaotisk kjøkken foreløbig! Men det hjelper seg! Her ser dere de få veggene som skal males… Der det er en lilla runding skal jeg nok ha et unikt og koselig veggord. Forslag på hva?

Ellers skal vi liste øverst på kjøkkeninnredning, få på plass hvitevarer og litt småplukk! Gleder meg veldig til sluttresultatet nå!

Del innlegget mitt

21 thoughts on “Siste innspurt på kjøkkenet

 1. Kjøkkenet deres blir virkelig fin! Og så morsomt at dere valgt den benkeplaten! Jeg skal legge samme benkeplaten på kjøkkenet nå på torsdag! Gleder meg vanvittig mye! Den er bare så fin!!! Men jeg valgt fliser i litt mørkere farge, som tar inn fargene fra benkeplaten… ;)

 2. Ser ut som det blir en kjempe fint kjøkken, veldig lik den stilen jeg er på jakt etter for vårt kjøkken :).. Hadde vært veldig kjekt med et innlegg for hvordan dere lakket og gjorde furukjøkkenet deres i forrige hus hvitt! Har selv planer om å gjøre det med vårt furukjøkken. Kanksje du har noen gode tips for hva vi bør/ikke bør gjøre?
  Vil også si tusen takk for at vi får lov å lese om hverdagen deres. Liker at du virker så jordnær, og fremstiller hverdagen mer som den virkelig er for de fleste av oss (ikke overdrevet og usannsynlig rosenrødt ;)). Virker som en koselig familie med mye kjærlighet. Et flott forbilde for oss andre (unge) småbarnsfamilier.

 3. Så fint kjøkken :) Jeg vil også anbefale gråfargen «hvit lin». Fantastisk fin lys gråfarge. Vi har den på kjøkkenet, og den er knallfin mot det hvite! :) Flere som har lurt på hvilken farge det er.

  Håper du får en fantastisk søndag Veronika! :)

 4. Så fint det kommer til å bli! Jeg ville anbefalt fargen «kalk», den er lysere enn «kalkgrå»- men en blanding av lys grå og lys beige. Vi har nettopp malt både stue og kjøkken i denne fargen, kjempe fint!

 5. Jeg vil anbefale «hvit lin» :-) Jeg malte den hvite stua mi i det, fordi jeg ville ha litt forandring. Den er perfekt mot det hvite interiøret mitt, og den lager en fin kontrast:-)

 6. Der du har ringet rundt med lilla, ville jeg malt med magnetmaling og tavlemaling, og så bestilt ukedagene som veggord. Dermed kan dere lage middagsplan hele uken f.eks;-)

 7. Hei! jeg har malt noen soverom i fargen Nøytral, med hvitt tak og karmer :) Den fargen er lys grå :) ble i vertfall kjempe fornøyd. Mvh Annette S

 8. Åh! Så fint det blir!! :D jeg har pure&orginal på stua, elsker den! Har bare en vegg, men tror ikke det er noe problem på flere små heller! Men bare husk at den ikke kan vaskes! Og det er jo litt upraktisk på et kjøkken. Men jeg tror kanskje man får kjøpt en primer eller noe man kan male over, da kan den kanskje vaskes! :)

 9. Ser ut som det blir ett fantastisk fint kjøkken.. Gleder meg til å se når dere er helt ferdig..

Comments are closed.