Søndagen er kommet og helgen er snart over.. Og som jeg skrev i mine tidligere innlegg var min plan å få klar fødebagen denne helgen. Nå er det straks ferdig, så innlegg om den vil komme i morgen.:) Kom gjerne med noen ekstra gode tips og erfaringer om du har..:) Da vi skulle pakke ned klær til Matias fant vi ut at vi måtte ut å shoppe litt. For både jeg og alle andre har tenkt såpass logisk at vi ikke kjøper den aller minste str. Vell, da satt vi her med nesten ingenting. Og det lille vi hadde var hvit… Alt sammen. Selvom str 50 kun blir brukt i uker/mnd så blir det brukt! Og jeg bruker heller litt penger på å kjøpe inn gode klær som passer, enn å måtte brette opp armene. Erfaringen med Martine var at str 50 var for stort en stund, og den ble brukt nokså lenge.. Hvem vet? Kanskje kommer det en litt større baby som nesten ikke bruker str 50?..

2 for 120,- Kjøpt på name it

3 for 120,- Kjøpt på name it

Vel uansett ønsket vi å kjøpe inn en del klær i str 50, som vi har klart da han melder sin ankomst..:) Og siden dette er vårt andre barn har vi erfart hva som blir brukt mest, og hva som ikke blir brukt i denne str. Så bodyer, pyjamaser, dresser osv ble kjøpt inn i dag. Så da har vi det meste klart til Matias sine første uker/mnd..:) Så ble det noen omganger med klesvask igjen da.. Og jeg som endelig var ferdig.. Haha..

2 for 149,- Kjøpt på cubus

Deilig tynn dress 149,- Joggedress 149,- Kjøpt på cubus

Sommerdress 49,- Bamsedress 99,- Kjøpt på cubus. Bamsedressen har jeg fått i gave tidligere i en større str, men siden jeg syntes denne var så fin kjøpte jeg den i str 50 også :)

2 for 99,- Kjøpt hos cubus

2 for 99,- Kjøpt på cubus

Tynn dress 129,- 2 luer 39,50,- Kjøpt på HM

Martine syntes det var veldig gøy med en shoppingtur. Hun tuslet rundt og plukket fint med seg et og et plagg.. Mye måtte henges tilbake i smug når hun kikket en annen vei. Haha. For hun skulle nemlig finne klær til lillebror! Meg og Kristoffer ble stående en stund å bare kikke og fnise litt av vesla der hun tuslet for seg selv og var virkelig på shopperen.. Et av øyeblikkene vi fanget var når hun tok frem et plagg, kikket på det å sa: «Hmm, dukka? Kanskje passe til babyen også?» Så tok hun plagget over armen og tuslet videre. Hver gang hun så sko løpte hun bort å sa: Oii, se sko!! Hvor har hun det fra tru..?

Pappa tar på Martine negllakk, og jammen fikk han  ikke litt tilbake også!:)

Og Martine (selstendig som hun er.. Kremt..) skulle så klart ta på negllakk helt alene..

Siden lillebror skulle få så mye nytt, og det har blitt så mye fokus på lillebror måtte jo Martine også få litt nytt. Hun fikk derfor velge ut noe helt selv.. Valget falt så klart på negllakk som dere ser over.. Martine mala neglene med neglelakk sier hun så kjekt.. Hun fikk også nye «kitty» sko som hun elsker! Og laken ble kjøpt inn.. Vi som trodde vi hadde alt klart til junoirsengen, fant fort ut at laken hadde vi jo ikke!:P

Sandaler 79,- Kjøpt på HM

Rosa og hvit laken. Str 90x200. 69 kr per stk. Tilbud på prinsess!

PS: Jentene i klassen har i lang tid påstått at Matias vil melde sin ankomst i dag… Vell, vi får vente å se.. Hehe.

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Siste shoppinginnspurt..

 1. Mye fint dere har kjøpt til han, hvem sier det bare finnes masse fint tøy til jenter! Bare to uker igjen nå, krysser fingrene for deg og følger med i spenning :)

 2. Blir spennende å følge med deg framover. Jeg har selv termin 2. Juni og skal føde i skien. Kanskje vi sees ;-)

 3. Sååå koslig tid du har i vente nå (nok en gang..) Min lille gutt har blitt 13 mnd nå! Tiden går så alt for alt for fort. Gleder meg til vi engang skal ha nr 2 :) Masse lykke til med fødselen som nærmer seg med stormskritt!! :)

 4. Så mye fint du har handla inn =) Helt enig med deg om str 50. Fikk så mange ord om det sist, om at det var unødvenidig å handle inn. Men selv min lille langemann på 54 cm brukte str 50 i flere uker. Og skulle jeg da driver og rulle og brette opp så han hadde det ubehagelig.. Nei takk. Ikke koster de små plagga heller noe særlig.

  Da er det bare og vente… hehe

 5. Så masse fint :) Må helt klart ha klær i str 50 vi brukte de iallfall i en måned. Ikke noe moro å kle på klær som er alt for store.

  Håper dere har negllakkfjerner til far, eller så tenker jeg kollegaer var imponert i dag :P hihi..

  Lykke til med siste innspurt :)

 6. Mye flott dere fant :)
  Hadde altfor lite i str.50 da Kajsa kom,og hun druknet jo dem,hehe.
  Så noe må man ha ja :)

  Hehe,shoppinggale Martine,sånn jenter skal være det. Samme om dem er 2 eller 40 år :p
  Bare sånn vi er laget *fnis*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *